Müde (det betyder trött, johanna!;))

Hej! Jag sitter hemma i soffan och sneglar på böckerna. Borde verkligen verkligen plugga, men är så sjuk trött. Har ju varit sjuk mån-ons, men i morse var det dags att pallra sig iväg till praktiken. Behöver jag säga att det var skitjobbigt att ta sig upp vid sex? Eller att jag höll på att svimma av att cykla 5,3km? Har haft en annan handledare idag oxå, så man skärper ju till sig o vill visa sig duktig så att hon kan säga det till min ordinarie handledare, hehe. Men det har gått bra iaf. Imon är det samma tid och samma kanal. Sedan när jag kommer hem på eftermiddagen måste jag plugga till tentan som är på lördag. Alltså hur ska jag orka tentaplugga efter jobbet imon? Fet godispåse och koffeindropp! Vill verkligen sätta tentan... Sen är man ledig söndag o sen är det mån-fre igen. fyfan, kan man inte få va sjuk ifred? hehe. Aja..
Nahe, ska nog hoppa in i duschen. Mitt mål är iaf att räkna några tal (tentan är om läkemedelsberäkning) innan jag sover. Det måste ju hjälpa lite kan man tycka!
 
Ciao!
 

Sjuk

Herrow! Hoppas allt e bra med er. Jag är som rubriken lyder sjuk. Så jävla tråkigt. Började igårkväll med att jag kände ett halsont, lite huvudvärk och ömhet i skinnet. Det ökade under natten, var lixom vaken för att jag hade så ont i halsen och huvet. Blä. E knappt sjuk en gång om året, o så åker man på det NU. aja. Annars då? Helgen har varit bra. Hade praktik fredag kväll och lördag dag. Igår var jag och min älskling i Nybro och åt lunch med familjen. Väldigt trevligt såklart. Sedan stack vi och vovven ut i skogen för att leta svamp. Och svamp hittade vi! Inte en enda jävla gul kantarell, däremot en hel del trattisar + karljohansvamp! så himla kul, har aldrig plockat det innan tror jag. Karljohan alltså. Så nu har vi letat recept på vad man kan göra med karljohansvampen, och vi har kommit fram till att vi ska göra en risotto med vitt vin och parmesanost! Så kul, har velat testa att göra egen risotto länge. För det lilla som blir över ska vi göra en karljohan&chevré-frittata. Fy saotan vad gott det lär bli:) Trattkantarellerna fryser vi in, så man kan ha dom i såser, grytor eller bara på en macka senare i höst. Några slängde vi dock direkt på en pizza igår. Sjukt gott=)
 
 
 
 
 
 
Nahe. Har druckit upp mitt citron och honungste. Nu ska jag kamma till mig lite. Känner mig så jäkla ful och äcklig. Hehe
 Btw, Stina o Fredde åker till Barcelona ikväll. INTE avundssjuk....
Puss!

thurs

Det är väl torsdag? Ja, det e det. Sitter o dricker kaffe o kollar på kitchen nightmares. Har haft en dag ledigt från praktiken. Den har jag hittills spenderat i tvättstugan och framför datorn. Har försökt få lite rätsida på vad som ska göras denna terminen och i vilken ordning det ska göras. Så känner mig lite lugnare nu. Dock inte när det gäller min nuvarande praktikplacering. Hehe. Det känns kul o bra alltså, men jag märker att min handledare har rätt höga krav på mig. Igår, på min andra dag där, så sa hon att efter två dagar till så tycker hon att jag ska gå helt självständigt. Svara i telefon, planera arbetet och göra allt som hon normalt gör. My gad. Känns jättekul och spännande, men eftersom jag ska gå i fem veckor så känns det lite tidigt att göra det redan dag 5. Vi får se hur fre o lör går, men jag kanske säger att jag vill vänta en vecka till.
Iaf, imon kör jag ett kvällspass och på lördag ett dagpass, sen är jag ledig på söndag.
 
Nu kommer nog min fina Micke hem snart<3. Vi har båda haft ett par tuffa dagar, men det har vi fixat tillsammans. Ikväll hoppas jag på att vi ska laga lite mat tillsammans (tacopaj) och kanske ta ett glas vin.
Nahe! Ska kolla igenom lite läkemedelsberäkning nu tänkte jag.
Puss!
 
 

Se på fan..

..här kommer ett blogginlägg! Det var inte igår:) Inte på hela sommaren heller va. Men nu börjar plugget och en massa måsten hopa sig, så då e det klart att man har tid att blogga. Hehe. Det är ju ingen idé att jag rabblar upp vad som har hänt i sommar, för det vet ni säkert. Har inte så många läsare kvar, så det är väl mamma, stina o jojjo som kikar in här fortfarande;)Iaf, idag är det måndag. Vid halv elva gick jag på ett introduktionsmöte till praktikplaceringen i kommunen. Rätt meningslöst, men ganska trevligt. Blev bjudna på lunch på Milano:) Imorgon drar praktiken igång o då ska jag vara på Norrlidshemmet med omnejd. Det ska bli väldigt spännande! Är taggad:) 5 veckor kör jag där, sedan är det dags för det sista rycket; 10 veckor på avdelning 14 (njurmedicin) på sjukhuset. Sen är jag klar. Hoppas jag. Nej förresten, riktigt så enkelt är det inte. Under dessa 15 veckor som jag har praktik så är det en massa annat som ska göras; hemtenta x2, praktisk examination, läkemedelsberäkning, förbättringsarbete, seminarier osv osv. Sen såklart också nationella tentan och uppkörningen. Aj, mitt magsår sprutade till. Hehe, nädå, det ska nog gå bra. För fan vad jag ska kämpa!:)
Uscha, jaha. Fasen, är lite pirrig inför imorgon. Men det ska man väl va. Jag sitter just nu i soffan och har precis druckit upp en stor kopp kaffe o ätit en hembakad bulle:) Vovven ligger bredvid o snarkar för fullt. Ska faktiskt passa på att slappa lite i eftermiddag. Det går ändå inte att förbereda sig inför imorgon. Micke kommer hem om en stund. Ikväll kör vi ett boxpass, som vanligt på måndagar=)
Vi har skrivit ett väldigt smaskigt matschema denna veckan, så ser fram emot att laga mat. Bland annat ska vi göra en vegetarisk lasagne och bifteki (grekiska biffar).
Jaha, här kommer lite djurbilder. Tänkte lägga upp lite sommarbilder, men orkar inte. Hehe. Kanske tar det när man behöver lite sommarfeeling. Vi har iaf adopterat en övergiven kattunge. Vildros heter hon:) Vi får se hur det fungerar, men som ni ser; hon kommer väl överens med monstret:)

Nahepp. Det var den come back-en :)Ha d!

RSS 2.0