Haj haj! Har precis ätit lite, o sitter nu o slappar framför Simpsons. Slappish! Har varit en kanondag idag!  Vaknade upp o såg att solen sken. Så jag ringde hit Stina, sen har vi legat ute o solat i ett par timmar. Skitgött=) Är till o med lite rosig på axlarna!
Nu har jag duschat o ätit, sen ikväll så ska syrran och jag sticka o kolla på Fredde när han spelar match:) Trevligt. Senare ikväll kommer såklart Henke oxå! Vilken dag lixom;)
Imon blir det kalas för hela slanten! Redan klockan 1 börjar det, o håller på till obestämd tid. Ska bli kul som fasen=)
Nehe, ska slappa en stund till innan det är dags för lite smink o fix.
Stina o jag tog oss en kall i solen oxå:) Gutt! Lägg märke till den stiliga lille mannen i bakgrunden.
.
Puss!

Hejhej!:) Just nu ligger jag i sängen o softar till lite family guy.. Gött gött. Har varit en bra dag idag! Har varit o handlat med morsan till kalasen på lördag o söndag. Sen blev det en liten shoppingtur på stan oxå:) Köpte en lång hood-tröja, en festtopp, en bikini och en kalender. Älskar att spontanshoppa lite! Skulle dock behöva lite riktiga sommarkläder o skor. Men det kanske man skulle kolla på i Norpan nästa vecka.. Som om jag har oändligt med pengar? Knappast, men lite måste man unna sig:)
Nehe, ska nog borsta tänderna och lägga mig. Drömma om Henken som kommer imon:) Men han kommer nog sent på kvällen, så vad ska jag göra på dan? Vet inte riktigt. Blir nog lite städ o tvätt faktiskt. Hoppas på solsken oxå, så man kan sola lite. Vore underbart:)
Wepp, dags för sängen! Såhär såg min o mammas fika ut idag. På baksidan, i solen. Årets första jordgubbe -Check!  MUUUMS!
ps. Det bruna är ett choklad/havreflarn .ds
.
Puss!

Pepp!!

Hajj! Plötsligt fick jag sån energi! Har suttit o letat bostäder i Kalmar o Växjö, o jag är så himla pepp! Har oxå försökt följa min ansökan, o läst lite om linnéuniversitetet. Ska bli så himla kul att börja plugga igen:) O inte minst, att få tillbaka mitt sociala liv. Träffar egentligen inget folk alls just nu, o det är nått som är viktigt för mig för att jag ska kunna trivas. Känns som att jag just nu är i nått mellanland. Jag kommer inte framåt. Men nu väntar sommaren, med jobb, sol o lite ledighet, o sen är det dags att börja en ny skola (förhoppningsvis!!) Så jag känner mig taggad!
.
Nu tittar jag på Shanghai kids! Älskar den, uppföljaren till Shanghai noon. Jackie Chan❤ hehe..
Ska nog plocka ihop lite tvätt oxå, så jag kan packa inför resan till Norrköping.. Måste oxå hitta vad jag ska ha på mig på lördag! Kanske till o med sticker upp till stan imon o köper nått nytt? Aa,fan=)
Har haft snaskdag idag, med ostsnacks o godis! Mumz.
Kanske ska berätta om helgens planer förresten. På fredag kommer henkepocke hem:) Sen på lördag så blir det en heldag ute i Agebo. Då är det megasläktfest! Släkten på mammas sida ska samlas, med alla mammas kusiner o därför alla mina sysslingar. Så vi blir nog runt 80-85 pers är det sagt! Men ser verkligen fram emot det, ska bli hur kul som helst. Har många sysslingar som är i min ålder, o som vi har umgåtts med som små. Sen kommer det säkert vara 40 pers som jag inte vet vilka dom e haha, men det ger sig:) Senare på kvällen övergår kalaset i grillfest! Efter det har vi snackat om ifall vi ska dra vidare ut i kalmar o festa. Det får vi se:)
På söndag så ska vi ha lite kalas hemma för att fira min o Stinas födelsedag som är på måndag^^. Blir bara familjen, men det ska bli mysigt! Sen på eftermiddagen åker jag o Henke snålskjuts med Martin till Norpan!
Så ser helgen ut. Mycket bra!:)
Nehe, nu ska jag kolla klart på filmen o sen gå en kvällspromenad med vovven. NATTI!

Hola! Läget? Jag kom precis in från tio minuter i solen! Ja, schizo-vädret fortsätter, med sol varvat med regn o åska.. Undrar när sommaren kan komma for real?
Annars e det lugnt idag, har sån jäkla huvudvärk.. Så ska bara ta det chill tänkte jag. Morsan e sjuk, o det vill jag inte bli till helgen, då henke kommer o det blir kalas o allt!
Nu ska jag käka lite stuvade makaroner o korv, o sen funderar jag på om man skulle sticka o hyra en film o köpa lite godis? Är på sånt humör:)
Åh, coren igår var så jävla go! Har sån träningsvärk i magen o innanlåren idag. GÖTT! Jag vilar idag, o så hoppas jag det blir Fannys medelpass imon.
.
Åh, vad jag läääängtar tills på fredag, då älsklingen kommer! Två dagar känns så långt, bara för att man vet att han kmr!
Nehe, ciaoo! 

25/5

Tjipp! Görs? Jag har precis gjort mig i ordning lite för att gå ut med hunden.. Måste dock avvakta lite, tills det slutat regna. Sorry för den dåliga uppdateringen, men har som sagt bara jobbat, så inget kul o skriva om ändå.
Ialla faaall.. Nu ska jag som sagt gå en långpromenad med vovsingen, o sen i eftermiddag blir det Core:en med Stina o Mama:) Har inte kunnat träna på hur länge som helst, så nu e det fan dags. Känner mig lite illa ute inför beach 2010, men vafan. Bara att sätta fart:) Efter jympan har Syrran o jag snackat om att slappa till Kopps. Var så längesen jag såg den, skitbra ju:) Benny the cop. I faack you.
För övrigt så har jag jobbat klart för denna gången, vilket betyder att jag inte har mer inplanerat. Får se när dom ringer om hjälp nästa gång. Har dock lite fullt upp framöver känns det som, med besök och kalas o grejjer!
Nehe, nu måste jag pysa! Har förresten slingat mitt hår, men det får ni se en annan dag..
.
Måste passa på att gratulera världens bästa Johanna på födelsedagen! GRATTIS BABE!♥

Onsday!

Jähää! Här sitter jag.. Nyss hemkommen från mormor o morfar. Hjälpte till och klippte gräset och.. raaap. åt en stor bakelse!:) Nu är jag mätt o go, och väntar på att Stinis och jag ska ut o springa i joelskogen! Ska bli roligt.. Lite trist att det är så jäkla kvavt ute bara. Kan bli jobbigt.
Imon blir en kanondag! Då blire först ett besök hos frissan, och sedan Ölands köpstad med Johanna. Måste shoppa lite sommarskor:). Gött gött!
Hopp, vad händer ikväll egentligen?? Efter springturen..? Blev sjukt festsugen helt plötsligt, av någon anledning! Och sen är det Copa del Rey-final ikväll mellan At. Madrid och Sevilla oxå.. Hum hum!
 VS  Som henke sa:) hihi.. Inte så tokigt!!
Men partaja vore ju inte heller fel.. Hmm! Får kolla upp detta..
.
Posss

Sen kväll..

..men så ä de baa. Känner inte för att lägga mig o sova, men det är väl egentligen försent för att göra något annat.. Ska nog lägga mig o titta lite på nått avsnitt av nånting tills jag somnar;).
Dagen har varit bra! Började i hyfsad tid, eftersom Johanna kom hit vid tio:) Vi drack kaffe i solen å snackade skit.. Riktigt najs!! Det var bara för att jag klagade på vädret igår i bloggen som solen kom en stund idag på förmiddagen, så jag gör det igen. "Fan att våren inte kommer på riktigt.. Kan väl vara solsken längre än till halv ett imon gärna??". Så! Vassegoda;)
Efter den trevliga starten på dagen var jag taggad på att jobba! Jobb jobb nu alltså. Har räknat att nu på 13 dagar så jobbar jag 10 av dom. Sjukt bra! Då kanske jag kan unna mig en vecka uppe hos henke om 2 veckor:). Nu är jag iaf ledig imon (ons) och torsdag. Skönt.. Ska passa på att slappa, hjälpa mormor och morfar, samt ta en tripp till Ölands köpstad med Jojjo för att titta på skor! Göttttt.
.
Nehe, nu ska jag snarkiz. Att blogga did the trick! 
Tchüss!

Guten abend!

Hopp hopp, då var man hemma efter dagens arbete. Har som ni säkert förstått fått jobba en hel del nu förra veckan, o denna veckan blir det ännu mer:) Perfekt. Är bara ledig onsdag och torsdag denna veckan, så det blir som en riktig arbetsvecka, förutom att helgen inte är på rätt ställe. Men det gör mig inte så mkt egentligen. Imon börjar jag vid 2, så sovmorgon blir det iaf. Härligt. Sen tänkte jag hinna med en dejt med Johanna innan oxå! Blev ju inställt sist. Så kan vi inte ha det:)
Ja, så det är inte så mkt mer än jobb planerat lixom. Måste måste ta o träna på onsdag o torsdag iaf! Stina och jag pratade nyss om att ut o springa lite. Inte helt fel:) Gäller bara att se till så det blir av oxå!
Nu ska jag tvätta av mig sminket o krypa ner i sängen. Får se om det blir en bok, eller ett avsnitt av south park. Troligen det senare=) Är lite för trött..
.
Funderar på att boka in en tid hos frissan oxå. Är sugen på blont hår igen! Iaf lite ljusare. Tror det skulle va fint till min korta frisyr, och till sommarsolen:) SOM FÖRHOPPNINGSVIS KOMMER SNART! vafan gör den i norrland lixom?;)
 Like this.
Nehe, NATTI ♥

ZzzZ

Gäsp gäsp.. Go' kväller! Hemkommen från jobbet, o sitter i soffan och försöker varva ner. Sverige-Tjeckien är på i bakgrunden, o lite mumsig kycklingsallad har precis landat i magen. Tror jag ska smyga i mig en dumle eller två med! Man får la passa på när morsan för en gångs skull har godis hemma:)
Det har varit en bra dag på jobbet. Är dock lite öm i trampdynorna efter allt stå o gående. Men har nog vant mig igen imon. Imon börjar jag redan vid sju, o slutar vid halv fyra. Efter det ska jag hänga med Johanna ❤ en stund:) Väldigt trevligt.
Nehe, tillbaka till slöandet nu.. Måste komma i säng i tid så jag kommer upp vid sex imon. Var lääängesen jag var uppe så tidigt. Yssa.. No like at all. Men men, man överlever väl det med:) Nu ska jag stoppa in en dumle i munnen och sen leta upp min katt. Jag är gossugen!
.
 ❤

Torsdagen..

..den 13:e maj. Guud vad tråkigt väder det är utanför fönstret. Gör iofs inte så mkt, eftersom jag ska jobba. Det hade varit ännu jobbigare om solen sken OCH alla andra var lediga när jag sliter o står i!
Jaha nehe, vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Igår, idag och två dagar framåt är det i stort sett bara jobb som står på schemat! Så kul är det..
Nu ska jag iaf göra mig i ordning, o sen blir det middag med mama. Puss!
.
Ps. Johanna (hihihi, Johanna ps) har vart o fiskat strömming, Stina är o fiskar strömming idag. Varför är det ingen som släpar med mig på en fisketuuuur? :'( Ds.

Heee..

..j! Sjukt dålig uppdatering här. Ber om ursäkt:) Men ja, det beror på att jag har spenderat en vecka i Norrköping. Men nu är jag tillbaka igen, med lika mkt tid till att blogga som innan;) Tyvärr inte nu, för jag måste hoppa in i duschen o sen bege mig till jobbet! Men sen så... hihi
.
PUSS

RSS 2.0