It's been a while..

Hóla!
Var sjukt längesedan jag bloggade nu, och syrran håller på att tjata ihjäl mig så jag får väl slänga upp ett inlägg ;).
 
Vad har hänt sedan sist? Mycket och ingenting. Micke har kommit hem som ni vet. Har varit mycket med honom o hittat på en massa skoj. Svårt att summera såhär i efterhand. Men det har varit lite naturliv varvat med fest kan man väl säga. Förra veckan var vi hundvakt på deras sommarställe på Öland. Det var riktigt mysigt att tillbringa nästan en vecka ute i skogen vid havet o bara vara. Äta gott, bada i havet och i uppvärmd badtunna, grilla och gå på promenader.
Nu är vi dock tillbaka i den bistra verkligheten med jobb och skola. Micke sitter vid sin dator och jobbar nu, o jag håller på o reggar mig på kurs & termin. På måndag kör det igång på riktigt för oss båda med föreläsningar. Försöker peppa. Just det, måste skicka efter min kursbok med. Akutmedicin heter kursen vi ska läsa. Det låter ju faktiskt väldigt spännande:) Så beställer jag den o sitter o bläddrar lite så lär jag ju bli inspirerad att köra på sista året med:)
 
Sebbe har bott här i Mickes lägenhet i drygt en vecka nu. Hur mysigt som helst tycker vi allihop. Här finns perfekta stora, blanka golv att sladda på och fönster att spana i. Jag är ju här i princip jämt, o då är det ju inte ok att sebbe sitter ensam uppe i min lya.
 
Jag har väl ett par bilder jag skulle kunna lägga upp, men det gör jag faktiskt imon. Nu ska jag byta om o sätta upp håret, så ska micke och jag ut o springa en sväng! Vi försöker komma igång med träningen på allvar nu. Riktigt fett, har saknat att träna. Saknar fotbollen oxå, men det är en annan historia...
.
Smell ya 2moro!
Puss

Imorgon..

... kommer äntligen min fina Micke hem! Det känns så overkligt, men helt underbart! Så som jag har längtat. AAAAHH, jag dör. Pratade precis med honom och om 5 timmar skulle han hoppa på flyget. Han kommer till malmö runt 10-tiden imon förmiddag. Innan han anländer till Kalmar ska jag och syrran ta en shoppingrunda på stan (och troligtvis sushi?:). Det blir najs:)
.
Igår jobbade jag, sen mötte jag upp min jobbarkompis Emelie för en AW. Det blev i princip en partykväll, men det var roligt:) Var hemma 2 halv 3, sen skulle jag gå upp redan vid åtta i morse för att träffa mickes mamma vid 9. Var riktigt trött, men det var samtidigt skönt att komma upp så tidigt, för att ta en lång promenad och ett bad i havet.
Nu sitter jag framför tv:n, precis nyäten. Köpte lite vindruvor och vattenmelon jag tänkte äta till efterätt!:) Tänkte ta ett snabbt bad, sen gå o lägga mig så tidigt jag kan, både pga att jag är trött som en gnu och att då kommer morgondagen (& min äskling!) mycket snabbare.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
My baby is a ten ♥

RSS 2.0