Plugg

Tja!
Har precis varit ute på lunchpromenaden med Lokey. Han var faktiskt jätteduktig nu. Till skillnad från de senaste gångerna vi har varit ute. Tror han har kommit in i trotsåldern eller ska bli könsmogen eller nått. Igår kissade han inomhus 3 ggr (varav en av gångerna på mickes ben?!) och han är helt omöjlig att få kontakt med när man e ute o går. Men nu gick det bra som sagt, så förhoppningsvis var det en engångsgrej. Han håller på att byta tänder nu oxå, kan vara det som stör honom. På vissa ställen har han dubbel uppsättning tänder, haha. Hajen.
Min c-uppsatskurs började igår. Känns bra, ska bli kul att skriva med Maja. I helgen har jag en omtenta oxå, så det är fullt jäkla upp denna veckan. Men efter helgen är det full fokus på C-uppsatsen som gäller! Då är jag ifatt. Var 2,5 poäng ifrån G på denna tentan jag ska skriva i helgen. Så jävla surt.
Yäyä. Nu kommer snart Micke hem oxå, då ska vi äta lunch. Sen blir det till att återgå till plugget. På tal om mat förresten..; gick i skolan 9-15 igår. Var sjukt trött, eftersom hela dagen bara var en massa information. Men jag lyckades tentaplugga ett par timmar när jag kom hem ändå. Efter en stund tröttnade jag dock, men kände mig ändå lite kreativ. Så då lagade jag mat och bakade samtidigt. Lagade mormors krabblåda (fast med tonfisk) och en banan-citroncheesecake med chokladbotten och tropisk gelatinglasyr. Mums mums! Blev riktigt gott=) Ska äta  tonfisklådan till lunch nu och sedan ta en stor bit cheesecake till kaffet:D Perfekt pluggmotivation:)
Nu var det en schysst rabatt hos actic oxå, så måste passa på att skaffa ett träningskort! Kan jag träna tillsammans med Maja när vi behöver en paus:)
Nahe. Lunch, plugg. Fuck fullmånen förresten.
Detta inlägget visar hur min hjärna fungerar just nu: hoppar fram o tillbaka mellan olika tankar. Från det ena till det andra, tillbaks till det ena, på tal om nått annat.

Micke <3 tur att jag har dig.
 

Bilder

 
Det var en salig blandning bilder. Mycket hundar blir det. Vovven ni kanske inte känner igen är Lokes syster Älska, som vi passade hela förra helgen. Det var mysigt, men jobbigt:)
Här kommer en bild på Lokes Cherry eye, och så som han ser ut nu; med opererat öga och strut! Den är inte jättepoppis, men lite nam nam gör att man glömmer den för en stund. Operationen gick bra förresten, och Loke är som vanligt. Lite trött på struten bara.
 
 
Nahe, nu känner jag någon som är kissenödig.
Puss!

Lill-toke då...

Hej! Jag sitter o dricker en kopp kaffe och väntar på att klockan ska gå. Ska snart åka och hämta Loke på djursjukhuset. Han fick i söndags kväll något som kallas cherry eye. Det innebär att det blir inflammation i en tårkanal som ligger innanför det tredje ögonlocket. Tårkanalen ploppar då ut, utanför ögonlocket, eller glidhinnan, och hamnar på ögat. Så han har haft en rosa, köttig klump i inre ögonvrån. Såg inte så roligt ut, särskilt inte innan man visste var det var:( Iaf åkte vi till veterinären med honom igår och han fick diagnosen cherry eye. Detta är tydligen medfött och typiskt för vissa raser och beror på att dom har för stor tårkanal eller för hängiga ögon. Troligtvis kommer det hända på det andra ögat oxå:(
Iaf, efter mycket om och men fick vi en operationstid till idag på morgonen. Så vid kl 08 lämnade vi honom på kliniken och åkte hem. Dom ringde nu och sa att han höll på att vakna till. Operationen hade gått bra. puh.. Han ska ha krage på sig tydligen, men inget plåster för ögat. Sen skulle han få mediciner med sig hem; penicillin, magnecyl och nån salva. Lille Loke-tok. Man är lite barnslig när det är en liten puppy. Och ögonen oxå, det ser otäckt ut. Operation kändes inte heller så kul, men nu är det gjort, och av en ögonspecialist dessutom.
Nahe, nu ska jag åka o hämta lilla gullungen. Hoppas han inte ser för svullen och jävlig ut, då lipar jag, hehe. Han var en otroligt go liten kille sa hon som opererade iaf. Han lyckas alltid charma, den lille:)
Får se, kanske lägger upp nån bild på honom senare.
 
Puss!

Rimmad oxbringa..

..med senapssås! Det är precis vad jag o älsklingen ska ställa oss och laga snart. Bara han kommer hem från jobbet;) Det låter väl gott? Sen får vi se, jag är riktigt sugen på att se champions league-matchen ikv! Ser alltså ut att bli en lite festlig onsdag. Det är ju alltid trevligt!
annars då? Jag har varit ensam med lill-grisen hela dagen idag. Vi har varit ute på promenad och nu för en timma sedan mötte vi upp och träffade Steena en stund:)
Jag slog i huvudet för två timmar sedan och har så jäkla ont i huvet=/ fick ta en tablett nyss. Slog i huvet i datorn! haha. skaplig bula nu med.
Nahe, detta blev ju inget vettigt inlägg direkt. Skyller på huvudsmällen. Kände iaf att jag vill blogga, och uttrycka hur lycklig jag är just nu. Vår lilla vovve växer så det knakar (18kg nu!) och han är helt underbar. Så glad HELA TIDEN. Det enda jobbiga är väl att vi håller på att ensamträna honom. Det värker lite i hjärtat när man går o hör honom gråta och yla inne i lägenheten. Men det är ju såklart viktigt att han lär sig vara ensam. Om två veckor kör skolan på allvar igång för mig, o då kan jag inte vara hemma med honom jämt. Så det gäller ju att träna rätt intensivt nu, med korta stunder, så att det inte blir en chock för honom sedan att vara ensam ett par timmar. 
 
Nahe, ska avrunda, för nu kom herr Rinaldo.
Inga bilder denhär gången tyvärr, måste föra över dom från mobilen först:)
Puss

She gon' profit everything i taught

Ligger i sängen o pluggar lite blodsjukdomar. Eller, jag gör det väl lite halvhjärtat. Är på lite halvtråkigt humör, så har svårt att fokusera. Känner mig stressad, för snart drar c-uppsatskursen igång. Är inte stressad för det, utan för att innan den börjar måste jag på riktigt komma igång o plugga, o det är svårt när man "jämt" är ensam hemma med en valp. Oh well.
Känner att jag behöva komma ut lite nu. Ska gå en sväng med hunden. Få lite luft, rensa huvudet. Det är konstigt hur man reagerar på vissa saker. Eller rättare sagt ATT man reagerar. Ska inte vara mystisk nu. Men ni vet när trots att tiden har gått och man har lagt någonting bakom sig så reagerar man. Blir nyfiken. Tankarna är totalt meningslösa, eftersom det egentligen inte betyder något längre. Ändå reagerar man. Blir förvånad. Nu har jag reagerat iaf, blivit förvånad o nyfiken. Done. Nu återgår jag till mitt liv, med mina tre underbaringar härhemma.
 
Igår fikade jag med Natta. Det var jäkligt trevligt. Imon ska jag försöka få till en pluggdejt med Amanda.
Nahe, vovven måste ut.
Puss

RSS 2.0