.

You couldn't care less

Hi ya!

Nu känns det verkligen att resan är nära! Igår köpte Henke tågbiljetterna en gång till (eftersom han råkade tagit öppna platser först) och då fick vi biljetterna typ 700kr billigare! :S 

Igår på jobbet satt jag och skrev en kom ihåg-lista om saker som måste göras och tvättas inför resan. Knåpade även lite på vad jag skulle ha med för kläder, vilket alltid är lika svårt!!. 

Nu för en stund sedan var jag och gullet på stan och tog ut pengar i euro och köpte lite matsäck (vi ska ju hänga på flygplatsen i 12 timmar!). Så nu är det bara själva packningen kvar. Den fixar jag ikväll efter jobbet, och det sista imon på förmiddagen. Sen imonkväll bär det av!!! Vi åker från köpenhamn, så vi tar tåget från nybban direkt dit vid 19.27 tror jag. Tjugo över 7 nångång iaf=).
Sen blir det playa i en vecka:D! soooft, så jäkla gutt:)

Men nehe, nu måste jag äta och byta om till jobbet! Vet inte om det känns tyngre eller lättare att jobba nu när man har något så kul som väntar. Vet inte om det är det som gör att jag inte har kunnat sova på hela veckan. Brukar inte ha resfeber mer än kvällen innan, men har sovit hur oroligt som helst söndag, måndag, tisdag -natt.  Annars kan det ju vara den spännande boken jag läser som hindrar mig från att somna! Läser en av de nya böckerna jag köpte i fredags "Ansiktet". Den är på 600 sidor med ganska liten text, men än så länge är den sjukt bra, så ska nog inte bli så svårt att komma igenom den:). Den är cool, spännande och konstig. Har kommit typ till s 250 nånstans=)
 image25  aja, fanns ingen större bild;P

Men men, nu måste jag fan göra mig i ordning! Annars åker jag imonkväll och så hörs vi inte på en vecka! får se om jag hinner skriva ett till men det e fan inte säkert;P. Min mobil funkar inte, varken i köpenhamn eller i spanien, så ring innan jag åker om ni vill önska en lycklig resa eller nått=).

Yao yao, ha det bäst härhemma! Puuss

  

En snabbis!

Jaha, då var det tisdag och snart ska man till jobbet. Var sugen på en promenad innan man ska stänga in sig i fabriken, så gick till coop och köpte en limpa bröd till hushållet här:).. 

Måste hinna trycka i mig lite mat med här nu innan jag måste bege mig. Gullet tittar in en sväng nu snart med! Har inget att skriva redigt, tänkte försöka producera ett långt och "givande" inlägg imon eller ikväll ist, eftersom jag är lite stressad nu.

Ha det bäst! 


Vafan, igen?;P

Fasen, var hemma hos henke och hade det najs, o så ringer dom från friskis
"Har du någon aning om att det är du som ska stå på friskis nu vid halv 2 (för 5 minuter sen)"?
"öhh.. nej..."

Hehe, så det var bara att klä på sig jackan och sticka hit...gårdagens smink och kläder.. hmm.. Men är ganska lugnt här, så... Trodde jag hade en helt ledig söndag framför mig, men ähh, en timme och en kvart till här ska jag väl klara:)..

Sen blir det våffel-mys hemma (: Det var längesen man åt.. asgåått ju!

image24
Mmmm!

Igår var jag med Rob.. Det var jättenajs; vi tog en pizza, en öl, en halv film och lite xbox-lir=) Fifa är ju pizzsvårt!!:D haha..
Sen sent på kvällen kom henke hem från kalmar, å då mötte jag han på stationen o så stack vi hem till honom..
Så var det. :)

Har inte så mkt att skriva, men vill fördriva tiden!! umm..  kom på två saker jag måste göra innan vi åker på tosdag! Ska skriva upp det på en liten lapp här (man sitter ju ändå i en reception lixom;P)..

Shit, på torsdag åker vi; INTE LÅNG TID KVAR NU.. ska bli så härligt att få komma till solen igen!

Jag är sugen på att träna sen efter våffelvåffeln! Ska försöka dra med Stina på något pass, kanske Ki-Boxen med Tiina. Nehe, hon skrev nu på msn att hon hade träningsvärk.. Jäkla anledning:P! träningsvärk ska man ju träna bort ju! Det var synd, var sugen på att gå på boxen, o man vill ju gärna slå på nån man känner (allra helst Stina! :P)

får se om jag sticker till gymet sen då ett tag ist. För nått annat roligt pass hinner jag inte med pga middagen. Skulle gärna ha provat lång-spinnpasset annars, eller kanske cissis medelpass.. Ajaaaaah.. Ska nog sticka hit efter våfflorna och gymma skiten ur mina muskler (oj, chilla).. har inte tränat på hur länge som helst, pga sjukdom;P..

yeah yeah, enough now. Puuuuuuuuuuuuuuss

Friskhuset

Sitter i friskhuset nu. Ska dra snart om allt är enligt planerna:) Sitter och tittar på folk som dansar afrikansk dans inne i jympasalen. Ser ut att vara jättekul!!! :) dock inte så svettigt. Men jag hade gärna provat jag med.. kasta loss lite med kroppen=) musiken lär ju va jättehärlig med! Ska fråga stina sen, hon var ju därinne ett tag:)..

haha, kommentar fälld av anynom friskisvärd (inte mig;P)

- "kan du filma dom som jympar?"
- "nehedu, jag är så.. opraktisk så det finns inte!"

Man kanske kan säga så? eller nää? hahah, tyckte det lät så kul bara.. Cute var det=F..

Annars är det lugnare än förväntat i Friskhuset idag. Var väl beräknat att det skulle komma typ 100 pers till eller något, för det är många värdar som springer runt här o grejjar.. iofs förbereder dom flesta inför festen ikväll. Men den går jag inte på. Var på förra friskisfesten! Det var trevligt, men damerna och herrarna här är ju lite äldre, så efter en stund (när kareoken, hahah, HURFAN stavar man det;P. kom igång), så stack vi vidare till en annan fest. Kommer oxå ihåg att det var en "magdansös" förra festen. Det var kul att prova och hon var duktig och så. Men det var fruktansvärt vilken stark svettdoft som kom från den lilla kvinnan. Fast hon hade ju uppträtt innan, och jag är inte den som håller på.. öh..
Nu fick jag ledigt, så ska bara räkna kassan o lite så, sen är jag off!

Hiyaaaaa

Busy fraiiday?

Då var det lördag eftermiddag! Igår hittade jag för första gången på typ hela veckan på något! Först stack jag och älskling till stan. Det var meningen att vi bara skulle ta något att äta, på underbara Asian Ha eller något, men istället blev det en liten shoppingrunda innan vi tillslut stack till kebaben och åt. Jag inhandlade två böcker (Ansiktet och Equinox hette dom), ett par skor och en tröja. Diggar skorna, dom var snygga=). Var sista 37:an, dom hade gått åt som attan sa hon i butiken (ManWo shoes). 

Det var kul, det var ett tag sen man shoppade kändes det som.. fast det var det nog inte egentligen;P. 
Här är skorna;D 


"Hejdå, och älska nu dina nya stövletter" var det sista hon i affären sa innan jag gick. Skön:D


När vi satt på kebaben hörde vi männen bakom oss snacka om att Nybro Vikings spelade vid sju, så vi blev sugna på att sticka och kolla! Så vi stack och kollade Nybro-Malmö. Det var en underhållande match. Vikings sög i första perioden, men höjde sig i andra och speciellt tredje, då vi vann med 14-6 i skott. Matchen vann dock Malmö med 4-2 (hade vart 3-2 om vi inte hade tatt ut målvakten med 30 sekunder kvar). Så det var spännande:) Satt precis bakom när nybromålvakten räddade på mållinjen! puhh! (inte med 30 sek kvar asså;P:D)

aja! efter det stack vi hem till mig ett ärende, och sen stack vi till coop (typ kvarten innan dom stängde) och köpte lite gott. Det blev lite norrlands guld, ölkorv och cips. Efter det stack vi till videobutiken för att hyra nått lättsamt att ha till mumset, och då blev det "Little Britain". Så sjukt konstigt är det, men stundvis riktigt funnee:).
Så vi satt och mös med värsta grabb-snasket och brittiska transor resten av fredagskvällen.. Väldigt trevligt;).

Vi var duktiga och gick upp vid tio idag för att sticka till simhallen. Dock är vi inte lika duktiga när vi väl kommer dit=) simmade inte alls långt innan vi hittade en boll att leka med ist;P haha.. Det var kul:)
Kom "nyss" hem därifrån, o nu är det snart dags att göra sig i ordning för att sticka till friskis. Ska bara käka min grape först:)
 Blir nog fullt upp där för mig idag med tre pass samtidigt, öppet hus och fullt med folk! hoppas att det är någon snäll själ som kommer och underlättar lite för mig. Det är det nog:).
Efter det blir det en pizza med Rob=) Var längesen man träffade honom, så ska bli kul..

Yeahyeah, take care! Puss :)

Snart vare helg!

Jäkla sjukhet:) Visst, lite skönt e det att ha lite ledigt från jobbet, men man kan ju inte göra helt mycket. Idag har enda ansträngningen varit att sakta promenera till stan, för att lämna tillbaka en hyrd film.. Ganska cool, ett brödraskap som e i allians med djävulen. Sånt är tufft tycker jag. Brukar bli spännande filmer=). Denna var rätt bra, men kunde haft en bättre upplösning.=)

Haha, Henke sa minst tre ggr idag att jag inte verkade sjuk. Han trodde typ inte på mig:).. Tyckte jag var lite kul. Oki, jag är ju inte precis dödssjuk, men det var morsan som tyckte att jag skulle stanna hemma imon med "så du inte går till jobbet en dag för tidigt och blir ännu sjukare". Såna e dom, och jag är inte den som är den som är den som värsta tjatar att få gå till jobbet en långfredag (05:48-15:50). nämen, jag mår faktiskt dåligt! =)

Längtar tills helgen! Även om jag e krasslig så känns det som om det kommer bli en bra helg! Hoppas att det händer mkt kul=) Blir jag piggare ska jag träna iaf! hihi.. Just det, är öppet hus på friskis med, så det blir nog fullt upp där! kom och checka ut nya gymmet;) hehe, får göra lite smygreklam här!
- Gutt med, helgerna brukar gå så snabbt, sen är det bara 3,5 arbetsdagar kvar, sen åker vi=)!! Måste ju börja packa snart! mjaa.. Sommarkläderna lär ju vara rena, bara att packa ner. Om dom inte e dammiga dårå;).




Här kommer lite bilder från Sthlms-resan/Fotbollsgalan, som tidigare utlovat=)



Yeah=) Det var nääjs:D hehe





hahah, Roberth skickade denna till mig, är bland det sötaste jag har sett tror jag;D  
http://www. youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8


Nu har jag inte mer;)   Ciaoooo

Onsdag va?

Hopp hopp.. sjuk är man! har inget att skriva.

 Blir så deppig av all skit. Men det skiter ju alla i, så jag skiter med i att jag blir deppig. Jag låter alla tycka precis vad dom vill, och jag ska inte säga någonting om det. Så är alla glada. Eller? Hoppas att ni "rättskämpar" vinner, att allt går åt helvete! Detta är inte riktat mot en person, inte mot någon egentligen.. Vill verkligen inte förlora någon vän alls, men gång på gång vinner dramat och alla vänder en ryggen. Förstår inte varför. Detta kanske är mer utav ett dagboksinlägg, men vafan.. Alla blir sura för att man anklagar dom för att snacka skit, men vaddå? Om alla hade brytt sig så mkt hade dom inte snackat så mkt skit. Så då kan det ju inte vara något annat än dramat som lockar? Efter dethär inlägget blir det kanske ännu värre, folk har mer att prata om, men då får jag ju iaf bekräftat att inget går djupare än så. Att allt bara handlar om skvaller. Vi kanske har tömt ur vänskapen? Iså fall är det ju lika bra att man tackar för sig. Har du en åsikt som så asgärna måste sägas så säg det till den personen då istället för att gå runt och snacka med alla andra. Tycker du synd om nån person i detta dramat så borde du för den personens skull inte gå runt och glappa. Det hjälper ingen.
Det spelar ingen roll vart jag står i denna frågan, det har jag inte ens sagt till någon, men jag tycker att vi borde ha kommit förbi dedär fjortisstadiet där man snackar skit. visst, skitsnack finns alltid, men ända sedan alla snackade ut om saker o ting har iaf jag försökt att inte snacka någon skit. Särskilt om jag vet att det inte skulle göra någonting annat än att skada de inblandade. Alla säger alltid "vaddå, jag kan stå för vad jag tycker" , men ingen fattar att det inte ursäktar att man går o snackar bakom ryggen på en vän. En som verkligen kan stå för vad den tycker går till personen den har åsikter om och pratar om det som en vuxen människa.

Jag bryr mig faktiskt inte om vad ni tycker om detta inlägget. Ni får gärna snacka skit och det om ni vill, det är ju alltid smidigt när man har så många på sin sida. Ni kanske tar det som om jag inte vill vara med er längre, men jag hoppas att vår vänskap kan tåla att Jag för en gångs skull bara säger rakt ut vad jag tycker. Det gör ju alla andra, vem det än sårar.

Så som sagt, jag har inte sagt vad jag står i frågan, så ta det inte som att jag försvarar eller inte försvarar någon. Detta är endast ett angrepp mot skitsnacket. Det odödliga jävla skitsnacket. Jag förstår att folk har åsikter, men händer något sånthär får man trots alla känslor (?) ha lite respekt. Det kunde vart du, och hur kul att det då varit om dina bästa vänner gottade sig i att sitta och upprört diskutera vad som har hänt.

Jag hoppas vi kommer förbi dethär. Snart. Så sjukt tråkigt är det.. Är så lätt att tycka om er allihop, snälla gör det piss-svårt för mig att tycka tvärtom. Vill inte.
,
Oj, jag hade visst endel att skriva. Ta det som det är, är inte meningen att det ska väcka några starka, upprörda känslor. Blev lite mkt bara.

Nu ska jag fortsätta att vara sjuk, excuse me (:    Ciaoooo

image9

Sjukma och musik

Neeeej, det är så pee-pee att vara sjuk. Är alla sjuka eller?? Har inte lust med det alls! Som om man nånsin har det, men aa.. I vilket fall har huvudvärken och feberkänslan tilltagit, och jag känner mig inte alls pigg (gick ju iofs upp vid halv 5 idag, höhö;P). Vill ju egentligen inte missa fler jobbardagar än dom jag är utomlands, för vem vet om jag har nått jobb mer än december ut, så den lönen får ju gärna va så stor som möjligt (: .. Aja, får se om jag piggnar till framåt kvällen eller om det blir till att ringa och sjukskriva sig..

Har inte hänt något mer idag än att jag har varit på jobbet, och eftersom allt var ungefär som vanligt där behöver jag ju inte tråka ut nån med snack om det.. Ska väl bara ta det lugnt nu då, istället för att göra all nytta och allt nöje jag hade planerat! så tråkigt.. Aja, allt ska väl snart rulla på som vanligt igen, så jag slipper lägga ner bloggen pga lack of life;).

Blää, har ngn hört Bed med J Holiday? Shit, världens sämsta låt eller? Han ser typ ut som en mörkhyad Mario Vazquez, men han måste ju kunna sjunga oxå;P. Nämen, låten är slö, texten usel och han upprepar vart tredje ord han sjunger, så den blir tjatig också. Sjukt meningslös och tråkig låt! 

Känns inte som om det kommer någon ny musik just nu. Tråkigt, för man är SÅ trött på den "gamla" eftersom man har den i örat hela dagarna på jobbet, hehe. jo, klart det kommer ny musik då o då, men jag vill ju byta ut hela spellistan:)! kanske lite nytt av t.ex. mr. Justin Timberlake, kanske nånting där Timbaland hade ett finger med i 'ett, dom brukar vara bland det bästa. kanske Aguilera? har inte hört av henne sedan candyman;P.
(tipsa mig gärna om lite nytt om du känner för't:), hehe, behöver verkligen inte va med nån av dom) 

Tycker det är tufft att gamla "idoler" som Britney och Spice girls är tillbaka förresten. Har dock lite svårt för come back-er; dom brukar bli sådär. Tyckte om Britney DÅ som hon var DÅ. Och Spice girls känns inte 2000-tal redigt heller. Nu är det typ pussycat dolls ist. Men men, får se om jag orkar ge dom en chans; är så jobbigt ibland och sätta sig in i ny musik.. hehe, eller hur? Det var ju iofs det jag ville, men aa.. fluumm! vi lämnar ämnet..:)


DÅ, på den gg tiden       


"NU". Hon måste ju mått kasst!    inget mobb, jag håller på dig, Brit!
 



Yeah yeah! så äre.. Du får ursäkta att jag prackar på dig ett sånthär ordbajs-inlägg. Var inte min mening när jag började! Men det känns fel att gå tillbaka och sudda o hålla på för mkt : man är ju som man är, och vissa dagar är nivån på snack o tänk i golvhöjd, det får man ta (:

  Nu ska jag vila till simpsons! sen kommer babyboy:) Ha de best!!      ? puss

Måndag

Oj oj, vilken dag. "Vaknade" när klockan ringde vid halv fem. Jag tror inte jag har sovit en blund inatt! Låg och vred och vände på mig hela natten, och det var nästan befriande att äntligen få stiga upp och få måndagen överstökad. Som sagt, det är alltid så natten till måndagen när man jobbar förmiddag..

Jobbardagen flöt på ganska smidigt, och det var skönt att få gå en halvtimme tidigare och sätta sig och lyssna på budgetpladder och statistik ist för att stå och vänta på att klockan ska gå, sådär som man alltid gör den sista timmen på jobbet.
Efter jobbet mötte jag henke lite snabbt på stationen för en puss innan han åkte in till kalmar för att träna. Jag stack hem till pappa och somnade i hans solarium. Var jätteskönt, men halvskönt att vakna när solariet hade slocknat:D Brr!
När pappa väl kom hem pratade vi lite över en pizza:)

((Skulle ju sticka och träna idag, men har så sjukt ont i huvudet! fan fan fan, så tråkigt när man väl har chansen att träna lite))

Fick reda på att morfar är dålig också. Det är så otroligt tråkigt att hans hjärta inte kan vara lika starkt som det är stort! Morfar har alltid arbetat hårt och flitigt, men ändå har han nog det mest känsliga och omtänksamma hjärta jag vet. Kanske är den kombinationen som gjort det så slitet..
Aja, det löser sig!! Han repar sig alltid. Det finns inget annat alternativ.
 -------------------------------

Har inte helt mkt att skriva egentligen känner jag. Mitt humör sjönk enormt när jag fick reda på att morfar var dålig. Hoppas att gullet kan muntra upp mig lite! Det brukar han fixa:), har sån tur som har honom.♥


                                                                                                 Us, We


aojaoo.

På min hjärna idag, hehe :
You make me so hot, make me wanna drop. You're so ridicolous; i can barely stop. I can hardly breathe; you make me wanna scream. You're so fabolous; you're so good to me baby, baby.
Avril Lavigne

Kiss kiss med Chris Brown och T-pain e ju grymt cool med:D:D
Något inte lika digg som jag hörde idag var Obie Trice feat. Brick and Lace. haha, "I just want you in my arms, Obie".  Dom sjöng bara om honom, och typ Obie i varje mening. Rätt skoj:).

aja, ska se vad som händer nu! Ya'll take care now. Tiaoo! 

Söndagsångest & meningslöst pladder?

Jaha, då sitter man här.. Det är söndag idag, och som vanligt när man jobbar förmiddagsvecka (05:48-14.18!) så är ångesten där. Helgen rinner alltid iväg i ett rasande tempo och sedan är den förbannade söndagen här igen! Söndagar känns för det mesta som en meningslös dag som finns till endast för att vara dagen innan måndag. Men jag ska försöka att inte bli rastlös och låta ångesten ta över.

Min söndagsångest brukar vara väldigt duktig på att hjälpa till att göra mina söndagar meningslösa. Jag vill så gärna hitta på något, göra så att jag får ut det mesta av dagen innan arbetsveckan, men detta ger mig ångest, som i sin tur gör att jag inte pallar göra något! Ondare cirkel får man leta efter, hehe.  Skulle ha tränat idag, men det blev ju inte av. Fast hittills har min söndag faktiskt varit helt okej really, även om det inte har hänt helt mkt egentligen;

Jag och henke vaknade alldeles för sent och gick upp och åt frukost. Sen efter att ha tagit det lugnt ett tag så stack vi ut och cyklade en sväng, och lämnade tillbaka filmen vi såg igår. The ring 0 var det. Var inte säker på om jag hade sett den, men det hade jag visst inte.. Gillar alla japanska skräckfilmer (i japansk version!! fakkin' americans;P), men denna var lite lustig. Den var bra, men om man har sett ettan och tvåan så var det skumt att o:an; bakgrunden liksom, inte berättade så mycket om just bakgrunden och att hur Sadako (whakoo-flickan med håret i ansiktet;D) dog och allt det inte riktigt stämde överens med de andra två filmerna. Inte som jag kommer ihåg det iaf.. AJA, jag lämnar filmen nö..
Sen stack jag och henke hem till mig, men vände nästan direkt i hallen och gick ut på en liten promenad. Det var härligt, luften är så klar på vintern. Och går man så är det inte lika förbannat kallt som när man cyklar:)
Efter det blev det lite mys framför Tv:n innan henke gav sig iväg för lite tacos o annat med killkompisarna..

Så nu sitter man här.. ensam.. med en påse chips som enda sällskap:). Är så dålig på att vara ensam, haha, det gör mig så rastlös.. vilket som redan konstaterat är dåligt en dag som denna, hehe. Men jag ska träna på det nu hade jag tänkt; ta det lugnt, kanske läsa boken jag redan har börjat på! eller bara ligga och slöa framför tv:n med min chipspåse. Ne, läsa låter mkt mer harmoniskt..

image3

Yeah, jag gör så! Jag myser ner mig i något hörn med min bok:) Med lite te blir det asgos med brasan som brinner i tv-rummet, och den mörka, kalla skogen bredvid huset som gör att man inser just hur mysigt det är där man sitter:)

Jopp jopp, dags att dra sig, så att något blir av:), innan gullet kommer och det är sovdags. Sen är man tillbaka i vardagens "hard work work"- anda. Känns inte lika tungt längre, men det kommer framåt kvällen, det vet jag!(hehe,positiva elin).

Ciaoo alla!

Bloggigt!

Jao , då har man skaffat blogg! lite sent, jag vet. Trodde inte det var något för mig, men nu har jag blivit lite sugen på att prova!

Oki, snabbfakta då, så att ni som inte har så stor koll på mig kan förstå min blogg bättre i framtiden:)

Jag är då Elin (ja, seriöst ;P) . 88:a. På mitt sabbatsår jobbar jag (iaf för tillfället) på smurfit i nybban. Pojkvän: ja, min Henke, sedan nästan exakt 1 1/2 år nu.

Såå, det får räcka.. Oki, tänkte såhär i första blogginlägget skriva lite om vad som har hänt och vad som kommer hända den närmaste tiden & lite så..

I början av veckan (månda, tisda) tog jag ledigt från jobbet för att åka med älskling och kalmar ff till sthlm och fotbollsgalan. Det var spännande. Efter bussresan och incheckningen fick vi lite fritid. Vi tjejer (som skulle komma lite senare till själva galan) bestämde oss för att köpa lite vin och snacks och ha en egen liten förfest innan vi också begav oss. Det var trevligt. Galan var också trevlig, lite långdraget blir det ju alltid, särskilt i reklaminslagen, men det var bra underhållning med The ark, Magnus Uggla och Peter Jöback feat. Pernilla Wahlgren. Efter galan var det efterfest i globen, men där stannade vi inte länge. Vi girls svepte varsin shot, som visst kostade 108 spänn! Aotch, hehe.
Men killarna var som tur var bjudna till Thomas Brolins krog, så festandet skulle väl inte ta slut än! Så vi hoppade in i taxin vi med, o hoppades på att få hänga med in.. Det fick vi.. Brolins krog var väldigt liten! Men det var imponerande att han lyckats trycka in så väldigt många kändisar därinne! Det kändes som om det var ett bekant ansikte vart man än tittade. Det var häftigt faktiskt! Man försöker att inte vara som ett barn och stå o gapa o peka, men haha, ibland blev det så ändå. Jag pallade inte/vågade inte? vara så kändiskåt att jag tog kort med alla, men vi fick iaf ett kort på en av henkes/min pappas favoriter:). Vi stannade inte jättelänge hos Brolin heller, för det var så sjukt trångt; man kunde inte vända på sig utan att skalla nån typ (?), och dom bara fortsatte att släppa in folk. Så tillslut fick vi ge efter till cellskräcken och mitt skoskav och cab-ade hem till hotellet. Dagen efter väntade en lång bussresa hem, som på grund av snöyran blev ännu längre.
Men det var ett spännande dygn! Tufft att få uppleva lite glamour i sitt liv.. man är ju ändå nybro-bo liksom;) lol..


Kff på scenen

Lägger upp fler bilder på spektaklet om någon dag! ;D Lollo skulle skicka några till mig; man är ju så dålig på att komma ihåg att ta kort, hehe..

→Men över till något annat kul nu! I torsdagskväll satte jag och henke oss äntligen ner och bokade resan vi har pratat om ett tag nu. Det blev en vecka på Playa del Ingles på Gran Canaria! Jag vet, det är många som åker dit, men det fanns inte helt många alternativ när vi ville ha något varmt och sista minuten såhär i november/december. Men vaddå, jag har aldrig vart där, såå:) Det såg jättefint ut, och 200 m till beachen e ju ba lovely:D.
500 m till centrum låter ju inte helt fel heller (fast no idea hur shoppingen är där, men:)).
Den 30:e november åker vi, och älskling är så snäll som bjuder! ♥

Det var väl allt jag hade att komma med såhär i början=) Får se om jag blir en flitig bloggare eller en sån som aldrig pallar, och kommer med typ ett inlägg i halvåret..
yaoyao, vi hörs/ses/skrivs/?

Peace!

RSS 2.0