Slööö jag blev efter lite mat o en stund i soffan! 
Kvällen igår bestod av champions league semifinal och öl hos pappa. Väldigt trevligt! Inte resultatet, men själva kvällen i sig:) På förmiddagen idag kom mormor o morfar och hämtade upp mig, för lite jobb! Så jag har varit där typ hela dagen o bärt ved, klippt gräs m.m. Såklart har vi fikat o lite så oxå. Mysigt:) Så nu är jag sådär skönt trött i kroppen. Det är skönt att arbeta, man mår bra då. Egentligen skulle jag faktiskt vilja gå ett jympapass ikväll, men blir nog inget med det. O ut o jogga vet jag inte om jag orkar! Ähh, skitsamma:)
.
Imon blir en toppendag räknar jag med!! Först äre jobb 15.30-21.30, sen sticker jag till Steena o firar valborg. O pricken över i:et - Henke kommer hem o partar med oss, o hänger i nybban i helgen. Wiiiie! Ska bli superhärligt:)
.
Nehe.. Nu ska jag rensa i kattlådan och städa lite! Om jag nånsin kommer upp ur soffan.. Det hjälper ju inte att det är slappa program på tv vid denhär tiden heller. Kanske ska slappa en liten stund till, o fixa naglarna inför imon istället? Ja, det låter bra.. Men sen ska jag fan va lite duktig. Igen, produktiv dag idag;) 
.
Jag, just nu :P
Så äre ibland...
.
Puss!

Jaha, andra dagen i rad jag kan inleda ett inlägg med att säga att jag är nytränad och nyduschad! Inte illa:) Var på det härliga corepasset och plågade mig. Jobbigt, men gutt som fasen:) Fick ta mig dit själv idag, eftersom mamma jobbade o stina pluggade. Lite tråkigt, men väl där fokuserar man bara på sigsjälv ändå..
.
Det var förövrigt trevligt att jobba idag oxå. 7-14 kändes som ett lagom pass, denna soliga o fina dag:)
Nu tror jag att jag ska leta lite i skåpen efter nått matigt. Sen funderar jag på att sköpa nått mumsigt, nu när jag ändå ska upp till coop. Är sugen på något, men kan inte komma på vad? En blodgrape skulle va gott? Vi får se... Sen vet jag inte om jag ska hyra en film ikväll, eller om jag ska se Bayern München- Lyon? Är ju inte lika kul att kolla fotboll ensam!
.
Åå, jag hoppas att Henken kommer hem i helgen! Vi har snackat lite löst om det. Skulle vara underbart! Annars får väl jag åka tillbaka till Norpan snart:) Vore ju inte helt fel det heller!
❤ ❤  

ahh..

Jaha, nu är man nytränad och nyduschad.. Blev ingen jympa, utan jag sprang en sväng ist! Rätt skönt, fast måste köpa mig ett par riktiga joggingskor. Får så ont i benhinnorna annars. Kanske ska upp på stan o kolla efter det imon. Måste ändå hitta en snygg jeansjacka till i sommar!! Om jag hinner dvs. Jobb till 14 ju, sen e det Core vid 16:45. Vi får se=) Får bli på ons annars.
Nu sitter jag iaf o latar mig framför family guy! Blir riktigt tungt att gå upp imon, var längesen jag var uppe tidigt.. Men det får gå. Är ju bara en dag lixom. Sen äre inte jobbdags förrän på fredag, vad jag vet nu. Blir iaf att försöka att komma isäng i tid:)
Nehe!
PUSS

26/4

Hejsi hejsi:) Nu är det måndag igen, efter en bra helg! I lördags vare partaj i kalmar och gårdagen var en bra bakisdag, först ute i solen o sen pizza o fotboll på kvällen:)
Idag händer det inte så mkt. Sitter typ o väntar på besked om det blir någon träning idag eller inte:) Annars får det väl bli en långpromenad ist, men jag hoppas på jympa!
Lalala.. Har egentligen ingenting att skriva.. Imon blir det jobb 07-14! Umm..
Nej, det blir inte mer.. Kanske skriver senare:) 
.
Haha, slänger in en snygg bild på syrran:) Är en hämnd vet jag, men nu har jag glömt för vad! hehe.
Hon fular sig, bara så ni vet;) Eller gör hon..? Haha, jora.. Or so she claims!;)
PYSS

Ett jäkla tjat om hår här;)

SÅ! nu har jag varit hos frissan o rättat till kalufsen! Min frisör höll med om att hon i norpan hade gjort ett par konstiga misstag i klippningen. Men nu äre som sagt tillrättat, och jag är till och med riktigt nöjd! Hur gutt är inte det:) Såhär ser det ut nu ungefär:
Och när jag rufsar till det, vilket är rätt snyggt faktiskt, så ser det ut såhär:
Mohehe:) Så, nu lovar jag att ni ska slippa mer tjat o bilder på mitt hår på ett tag=)
.
Nu ska jag sätta mig ner o äta, o kolla på tv. Sen ikväll blir det att fira farmor som fyller år! Imon är dagen rätt öppen, men på lördag blire partajj i kalmar! PEPP!
Pussis

21/4

Hejhej:) Sorry att jag inte har uppdaterat på ett tag. Är iaf hemma från en jättebra vecka i Norrköping:) Har träffat kärt folk och spelat fotboll m.m..
Johanna har önskat bild på min nya frilla oxå. Så det ska hon få:) Såhär ser det ut ungefär..
Här var det lite lockigt/rufsigt iofs, men typ så ser det ut.. Men eftersom jag inte är så nöjd med själva klippningen (som är lite ojämn bland annat!) så har jag det för det mesta uppsatt, medans jag väntar på ny frisörtid.. Så såhär ser jag ut för det mesta:
Hehe, yeah yeah.. Kom på att jag ju ska träffa Johanna idag, men men, kanske finns nån mer som e intresserad av hur det blev:) Vad vet jag..
Nehe, nu ska jag gå en sväng med hunden, o sen ska jag hoppa in i duschen!
Puss!

Hallo aus Norrköping!

Yes, det är därför updatsen inte kommer som dom ska. Jag har det för bra helt enkelt:) Just nu sitter jag i Henkes lägenhet och väntar på att han ska ha tränat klart, så jag kan få mat!
Det är superfint i Norrköping, solen skiner och folk på uteserveringarna. Hittills har jag hunnit med:
*Firat martin med familjen
*Haft en slappdag med Henke (och sett världens Äckligaste film : INSIDE )
*Fikat, pratat skit, promenerat och glassat vid strömmen med Ida (Oskar kom oxå ett par minutas)
*Stött på Kalle o Tilla på hemköp (måste hinna träffa dom riktigt innan jag åker hem)
*Vart o kollat på IFK Norrköping mot Öster! (Öster blev krossade)
* KLIPPT AV MIG MITT HÅR !!!! (o färgat bort det röda)
.
Ja, det är ju typ det! Imon funderar jag på att åka in till Linköping ett tag, o träffa Björn! Förhoppningsvis har även Tünde och/eller Cissi tid för mig med:) Sen på kvällen ska jag träffa Carcaaaa♥
Kan faktiskt tänka mig att jag kommer stanna över helgen oxå, för jag måste verkligen hinna med att träffa dom jag vill träffa! Tänkte ju träna fotboll någon dag oxå:)
.
Jaja, håret! Fyfaan vad jag ser ut.. haha, nämen.. eller jo! Hon som klippte mig fattade nog inte riktigt grejen. Men tror oxå att jag måste vänja mig, och att håret måste se mer.. inte nyklippt ut, innan jag gillar det! Det ser ganska avhugget ut just nu. Det är oxå kortare än på bilden i förra inlägget. Det är alltså så kort att jag knappt kan få upp det i en tofs. Väldigt ovant, men rätt kul ändå:)
.
Nehe, nu tar batteriet i datorn slut, o jag orkar inte hämta laddaren. Lika bra! Kram!!

Goder afton:)

Nu sitter jag här, nyduschad och nymedicinerad (dubbel dos paracetamol) och mår rätt bra! Mår bättre än på flera dagar iaf:) Håret är rent och naglarna e nymålade, finfint! Håller på att tvätta det sista som ska ner i resväskan inför avfärden imorgon, klockan 06:30.. Brrrr, tidigt.. Men men, får softa i baksätet med Stina o Fredde:)
Vet inte riktigt vad dagen imon kommer ha att bjuda på! Vi ska ju som sagt fira brorsan. Blir nog en vända på stan, mat och lite fest skulle jag tro:) Hoppas hoppas att det finns tid att se EL CLÁSICO som spelas imon. Sjukt spännande:)
Sen åker iaf familjen hem igen framåt kvällen, o jag stannar hos Henkepocke ett par dagar extra! Ska höra av mig till lite Östergötlandsfolk tänkte jag, så man får lite att göra om dagarna:)
Nehe, nu ska jag borsta tänderna o greja, lägga tvätten i tumlaren och sen gå o lägga mig.
.
Förresten, är sjuukt sugen på att klippa mitt hår kort! Nån slags page! Men tror inte jag vågar börja med så mkt kortare än detta. Men vad tror ni? (haha, att jag inte slutar fråga grejer på bloggen, ingen som svarar ändå!) Men men, jag tror det skulle bli snyggt, o frågan är fan om jag inte springer till en frisör i Norpan o fixar't! Hehe, är sugen på ljust hår oxå, men det får vi allt se:)
.
Puss

Yeeey!

Gissa vem som har fått behålla sin smörgås?! hahahha.. Nä, men mår mkt bättre idag:) Känner mig nästan helt återställd, sånär som på lite huvudvärk o en enorm hungerkänsla. Men måste ta det långsamt:)
Nu känner jag mig iaf taggad, o ska snart sätta igång o packa inför morgondagens resa mot Norrköping! Weey!
Dagens to do-list:
.
1. Tvätta
2. Packa
3. Äta...försiiiiiktigt
4. Kurera mig
5. Lämna tillbaka hyrfilmerna (vilka förövrigt varken var över eller under mina förväntningar:), helt ok)
6. Komma på något roligt att fördriva fredagskvällen med!
.
Busy busy! Nej, inte direkt:) Men vill hinna bli frisk, så får la ta det varligt!
.
KRAM PÅ ER!

Magsjuk..?

Hade hoppats att jag skulle va frisk nog att jobba idag på morgonen. Nepp! Var så illamående (+huvudvärk, feber, halsont osv..) att jag försökte sitta så stilla som möjligt o äta min frukost för att inte spy. Det enda som krävdes var dock ett halv bett på smörgåsen. Fyfasen. Så var bara till att gå o lägga mig igen. Sova är förövrigt det jag har gjort större delen av dagen. Försökt iaf, magvärken o illamåendet försvårade endel. Efter att ha spytt igen, bara på grund av ett par munnar vatten så var jag glad att jag senare på eftermiddagen kunde få i mig lite dricka o till och med pyttelite fast föda. Tänkte att nu har det gått över. Nope, all föda gick förlorad igen. Allt o lite till.. Fyfasen. Hatar att vara magsjuk. Att kräkas är nog bland det värsta som finns. Kunde ha räckt med de symtomen jag redan har, men visst.. Hoppas bara att jag hinner friskna till, så jag kan åka med till Norpan på lördag! Vore förjävligt att missa det, har ju sett så mkt fram emot det!! :(
Faan, det stör mig att jag är sjuk. Är fan normalt sällan sjuk, o nu ligger jag däckad igen!:S Morsan tror att jag är lite extra utsatt/sårbar just nu, pga att jag är i obalans, psykiskt och fysiskt. Kan kanske ligga nått i det. Hon har iaf varit gullig mot mig idag, o försökt få i mig lite proviva och sockerkaka:)♥
.
Nehe, nu ska jag försöka sova igen! Är inte så lätt att somna i tid när man har sovit hela dagen:) Men faaasen vad hungrig jag är! Får jag behålla frukosten imon är det jag som sticker o köper mig en fet pizza;D
PS. Förlåt om ni får läsa om spyor o grejer, men.. Så äre ibland! DS.
PUSS

Slappish!

Nu har jag varit en snabbis på stan, och inhandlat lite basicsaker som bröd och mjölk.. Men oxå vichy-vatten, vindruvor, mango, passionsfrukt, chips och hyrt två filmer. Så nu blir det myskväll! :D 
Den ena filmen heter Viljans seger, och handlar om en judisk boxare, som under andra världskriget tvingas att boxas för att underhålla SS-officerare. Vinner man får man lite bröd, förlorar man blir man gasad. Detta är tydligen den första filmen nånsin som på riktigt är inspelad i Auschwitz. (!!) Den ska tydligen vara gripande, stark och väldigt bra. Vi får se:)
Den andra är Deadline. med skådespelerskan Brittany Murphy, som dog nyligen. Det är en vanlig skräckis, som handlar om en tjej i ett gammalt hus, där övernaturliga saker börjar hända. Då hittar hon en samling videoband som innehåller privata grejer från husets förra ägare. Detta ska tydligen sätta igång lite hemska spökgrejjer:)
Den är säkert lite bra den med:)
.
Denna myskväll hade varit komplett OM!
* Jag hade haft lite sällskap. Henke, Stina eller Johanna är tre bra kandidater;)
* Jag hade sluppit å vara sjuk o må dåligt
* Jag sluppit oroa mig för att jag kanske inte alls är i skick till att jobba imon på morronen..?
* Jag hade köpt cheez crunchers och lite choklad oxå ;D
.
Här har ni gottebordet, filmer och en osminkad elis:)
Kram!

Hejje! :)

Det var ett litet tag sen man skrev! Skyller på att jag har haft för mkt att göra:) Henke har varit i nybban och hälsat på oxå! Likey likey.
Jaha, igår jobbade jag till 14. Mådde skit när jag gick därifrån, hade huvudvärk, värk i HELA kroppen, ont i halsen, sådär öm i skinnet och mådde illa. Typ dom flesta symtom man kan ha när man håller på att bli sjuk. Orkade fasen knappt gå hem, men väl hemma kollade jag, o febern låg på 38.3. Jag som inte brukar ha 37 annars.
Så kurerade mig och bäddade ner mig i sängen hela dagen. Var bara vaken mellan åtta och tolv på kvällen, o sen sov jag ända till tio på förmiddagen. Så utvilad är jag:) Har dock ont i huvet o halsen, men ingen feber.
Nu ringde dom från jobbet oxå, så ska jobba 07:30-14:00 imon med. Så idag har jag inga andra planer än att bli frisk! Ska dricka te, ta tabletter och vila.
Fasen, jag som nästan aldrig e sjuk, åker på det två gånger in om en kort period?? Men tydligen är det något som går! Jättemkt folk som e sjuka. Jättedåliga, o som faller två gånger. Ush ush..
Jaja, bara jag blir pigg till helgen, för då blir det upp till Norrköping!! Ska fira brorsans födelsedag, o sen ska jag stanna ett par dagar för att träffa kompisar jue:):)
.
Nehe, nu ska jag nog ta mig en kopp te och sätta mig lite i solen en stund! Sköönt med solsken:)
Har förresten sökt skola till hösten oxå. Håller tummarna på att jag kommer in. (kunde inte låta bli, sökte till norpan oxå, ifall ifall ifall)
Kram! :)

Ska inte skriva...

...nånting såhär dags. Det blir bara fel. Ni får en bild från idag ist.
.
Lila lack, för att inte glömma vad jag är förnåt;)

RSS 2.0