Torsdag

Nu sitter jag här framför tv:n. Henke är o tränar och jag har en stund för mig själv. Synd! haha:) Hade hellre haft sällskap. Ska nog ta en kaka tror jag:D funderar på att se Saw II.. Såg ettan häromdagen, och jag tänkte dra igenom alla innan jag se den nya, 6:an. :) Är det nån som har tittat på Scream queens på mtv? ska iaf bli spännande att se den som vann i filmen:).
Imon bär det av till Nybro igen! Äntligen, som jag har saknat min lilla kisse! fyfaasen :'( Här är bebisbilder:
Just det, i Nybro blir det iaf halloweenfest och sedan jobb lördag och söndag (!!). Tillbaka till stället där jag spenderade hela sommaren alltså. Ska bli kul, men är faktiskt lite halvnervös. Men men, man kommer nog in i det snabbt. Ska bli kul att träffa de boende igen oxå:)
Ush ush.. Satt och kollade på Henke Larssons avsked efter hans sista match nånsin. Så fint, så sorgligt. Satt och lipade. Så jäkla stor han är, för så många.. För mig har han varit en idol sedan jag var liten, och jag kommer sakna honom. Nu är han ju inte avliden, men det känns väldigt tråkigt och ledsamt att aldrig mer få se honom spela. Ska INTE missa det stora avskedet som planeras för honom på fotbollsgalan framöver. Tror det kommer bli riktigt maffigt och fint.  
   

Tack henke:)<3


blää

Jag är trött och har ont i huveeet.. wäääääääääh.. Inga tabletter hjälper, o sömn just nu känns omöjligt. Ska se om jag kan övertyga henken om att spela lite xbox. Vill jag det? E rastlös men seeg.

En lördag, all by myself..

Japp, så blir det.. Brorsan har åkt iväg för att jobba, och henken kommer inte hem från sin match förrän sent ikväll.. Så vadfan ska jag hitta på? Jo, jag ska parkera arslet i soffan med ett par filmer. Den första filmen jag tänkte se är "filmen som har skrämt upp hela USA" :) Den heter Paranormal Activity, och ska tydligen vara jätteläskig! Fattar inte varför jag ska se den ensam, men måste ju underhålla mig på något vis, eller hur?^^ De andra två filmerna jag ska se är "The tournament" och "2012 supernova".. Får se om jag orkar med tre filmer, höhö.. Men har laddat upp med lite candy, så:) Ska försöka göra detta till en mysig kväll, trots att jag är alldeles ensam.. Där kom det med lite filmtips i bloggen oxå, snajsigt:)
haha, nee, ush... vill att henke ska komma heeem! aja, får ringa honom o se när han kommer hem, men det lär inte bli innan 11 tyvärr=/
Hoppas ni har en bra lördagskväll:)
Pusss

Tisdag?

Ja, det är det va?=) Skulle egentligen på möte med min studievägledare idag, men det blev uppskjutet tills imon. Så imon på förmiddagen åker jag till norrköping för första gången på väldigt länge! Iaf känns det så:( Men såklaaart ska jag passa på att träffa älskade carca:D:D Förhoppningsvis oxå ett par stycken till.. Tille och Tünde tex.. Finns iofs många jag gärna skulle träffa, så e onödigt att skriva upp namn=)
  
Aja, det var i princip bara det jag ville skriva:) Känner mig iaf lite mer taggad att ta tag i plugget nu när jag har satt mig ner o kollat upp vad det är som behöver göras. Förhoppningsvis blir jag oxå lite visare efter mötet imon oxå!
Nu väntar jag på att Henke ska komma hem. Börjar bli dags för mat känner jag:) Syrran måste ju jäklas o säga att hon sitter o äter sombreros och marabouchoklad oxå, så får se ifall det blir en liten promenad till affären;).
Tränade fotboll för första gången på ett par veckor igår med! Riktigt gutt med konstgräs:) Synd att jag inte hinner med en träning till innan jag åker hem till Nybro.
Brorsan bor förövrigt hos oss ett tag framöver, eftersom han jobbar i Norrköping! Rätt trevligt att ha lite familj på besök.
Haha, gud vilket random inlägg det blev, men men! Har väl kommit ur dethär med bloggandet lite, men försöker bara uppdatera er:D
Puss

Återbesök: Linkan

Japp, nu är det dags för att åka tillbaka och pejla läget hemma i Linköping.. Känns som om jag har flyttat hem igen, men så får det va tillfälligt. Det är svårt att få tag i jobb, så satsade på mitt gamla sommarjobb här i Nybro. E vikarie nu iaf, så hoppas jag blir inringd snarast, behöver såklart jobba!   
Usha, har nått en viss punkt nu i livet där jag måste göra en massa val. Det som gör det jobbigt är att alla mina val är beroende av varandra och av andra saker.. Ibland kommer de i en sådan ordning så att jag inte kan göra det ena valet, förrän det andra har rett ut sig, men då är det för sent. Hur låter det? Tankarna gnager hela tiden i bakhuvudet, men jag kan ändå inte komma på nån lösning. Vad gör man då? Måste ju ta ett beslut väldigt snart oxå, det gör det hela ännu jobbigare.. Vart ska jag ta vägen och vad ska jag göra? Och hur ska jag göra det?
lalalala.. ush, ska inte deppa på bloggen. Det finns kul saker oxå.. Som att Sverige inte får vara med o spela VM..=( haha, ne, skojar..
Trots allt runt om så har det faktiskt varit rätt härligt att få vara hemma. Har fått tid att umgås med min familj, och härliga vänner. Har bärt ved hos mormor och morfar och fiskat med Johanna. Kollat på film med Patrik och tagit promenader med mamma. Kollat fotboll med pappa, och slappat med syrran. Vad vore livet utan familj och vänner? Saknar dock ett par vänner i Östergötland REJÄLT. Och det suger.. Men jag är ändå rätt positiv, för jag vet att det kommer bli så kul att träffa dom igen! Vet inte varför jag är så positiv på den punkten. Vad finns det för anledning lixom? Kanske e lite förträngning, jag tror att jag kommer tillbaka och allt blir som innan.. Well, vem vet.. Miss ya'll iaf!<3
Nu ska jag.. aa, vi får se.. skit, helt fel dag till att blogga! ....
Nu försöker jag lyfta det hela lite med en bild på en fläta jag hade för nån dag sen. Tjusig va?=) Synd bara att det syns så väl där att min frisör inte färgade utväxten ljus nog.. hmpff.. Haha, hela färgen ser lite lajbans ut på bilden faktiskt! Men det är åtgärdat nu iaf, koncentrera er på flätan:D
Vi hörs en annan dag! Just det, anledningen till att jag ska tillbaka till Linkan imon är att jag och Henke ska på fest, med en massa av henkes lagkamrater. Ska bli riktigt kul faktiskt.. Inte minst att få träffa grabbarna som Henke hänger med varje dag. Sen på tisdag så ska jag på möte med skolan. whopi.. fast blir nog nyttigt iaf!
Puss på er! Oftare uppdateringar utlovas!

RSS 2.0