Soffhäng

Hej! Zup?
Jag ligger skavfötters med Micke i soffan. Han läser och jag tittar på Masterchef USA. M vaknade med feber och halsont och jag har oxå lite ont i halsen, huvudet och är trött. Känner mig inte assjuk, men känns som om det är något på G. Hoppas det går över till på lördag, då vi ska till Nybro och träna vovven, o sedan ha kvalitetstid - utan vovven- resten av dagen/kvällen/natten! :) Ska bli kul o mysigt iaf, vi har inte varit valpfria att göra något ensamma på 7 veckor, så det känns som om det är på tiden. Troligtvis ska vi en shoppingsväng o sedan ut o äta. Hoppaaas vi e pigga o krya som sagt. Annars är det ju alla hjärtans dag snart;)
 
Yäyä. Har varit på möte med min studievägledare idag. Inget konstigt, det är bara att tuta o köra med c-uppsatsen om ett par veckor! Ska skriva med Maja, så det blir najs. Måste fan ta tag i att skaffa ett gymkort snart. på tal om något helt annat. Nej, kom o tänka på det eftersom Maja tränar på actic:)
 
nahe, nu ska jag ge vovven lite mat o släpa mig ut med honom.
 
För ett par dagar sedan.
 
Puss

Fresh

Hey! Wazup? Jag har precis kommit ur duschen, smort in mig, sminkat mig och klätt på mig. Var först ute och gick en "långpromenad" med Loke, så det var superskönt med en varm dusch efteråt. Nu ska jag borsta håret och måla naglarna. Snart kommer min älskling hem. Ska kolla lite i kylskåpet, för är sjukt hungrig. Ganska random inlägg. Men är på bra humör, så kände för att slänga upp en liten text!
Imorgon blir det frisören på morgonen o sedan ska jag äta lunch med Maja:) Trevligt värre. Är inte riktigt säker på vad jag ska göra med håret. Jag är rätt nöjd som det är nu faktiskt, men jag behöver klippa topparna och kanske fylla i färgen lite. :)
 
Nahe. Vi höres!
Peace

Buy me a rose

He works hard to give her all he thinks she wants. But it tears her apart ‘cause nothing’s for her heart. He pulls in late to wake her up with a kiss goodnight. If he could only read her mind, she’d say:
 
Buy me a rose, call me from work. Open a door for me, what would it hurt? Show me you love me by the look in your eyes. These are the little things I need the most in my life.
 
Now the days have grown to years of feelin’ all alone. As she sits and wonders if all she’s doin’ is wrong. ‘Cause lately she’d try anything just to turn his head. Would it make a difference if she said, if she said:
 
Buy me a rose, call me from work. Open a door for me, what would it hurt? Show me you love me by the look in your eyes. These are the little things I need the most in my life.
 
And the more that he lives the less that he tries, to show her the love that he holds inside .And the more that she gives the more that he sees; This is the story of you…and me
 
So I bought you a rose, on the way home from work. To open the door to a heart that I hurt. And I hope you notice this look in my eyes, ‘Cause I’m gonna make things right for the rest of your life. And I’m gonna hold you tonight, tonight.
Do all those little things for the rest of your life....
 
-Glöm ej bort vardagsromantiken, folks!:)
 
 
<3

Sunday evening

Ligger i soffan och slötittar på sportnytt. Micke sitter vid datorn och jobbar. Helgen har varit bra. Fredagen var lugn, igår träffade vi Jonas och Sandra & idag har vi varit och ätit middag på stensö.
Imon drar veckan igång igen, även om det inte står jättemkt på mitt schema. Micke ska vara endel på jobbet så jag får väl va hemma och va mammaledig. Tänkte på riktigt ta tag i min nya Koontz-bok. Men lite längre fram i veckan, tis eller ons, så är det faktiskt dags att ta tag i lite plugg. Och get this; inte för att jag måste utan för att jag känner att jag vill. Vissa saker var så länge sedan man läste så man har ju glömt en hel del. Och sluttentan, uppkörning och examen är ju faktiskt inte så långt borta, så det känns vettigt att repetera nu när man har tid. Och för en gångs skull kan göra det av eget intresse. De enda spikade planerna jag har denna veckan är att jag ska träffa min studievägledare och jag ska till frisören :) 
 
Nahe, jag ska nog börja fundera på att dra mig tillbaka för kvällen! :) Skänker en tanke till mina vänner Johanna & Martin som är i Dubai och har det bra! Sola lite åt mig med:) 
 
Har tyvärr ingen rolig bild att dela med mig av, så ni får klara er utan.
Godnatt!

Zzz

Hej!
Slappar i soffan med Loke och tittar på Ramsay's kitchen nightmares. Micke är o tränar. Jag är trött och har ont i huvudet. Jäkla plugg. Har tenta på fredag, så kämpar på.
Ush, hade visst inget spännande att skriva.. Är på dåligt humör. Visst är det jobbigt när man inte riktigt kan reda ut om det är hormonerna som spökar eller om en person faktiskt har varit dum? Vad gör man då? Man håller väl truten o ser om känslan försvinner;)
Vi håller på att tejpa Lokes öron just nu, för att dom ska lägga sig ner. Ni ser på bilden att dom står ut lite fånigt=) Men tejpningen funkar bra.
Cute as a button, eller hur? Lite drygt 10kg vägar han nu. Men vi har ökat matportionerna rätt mycket nyligen, så han kommer snart ta fart på riktigt vad gäller tillväxten. I can't wait, han ska bli så jäkla bitig;)
 
Hela veckan är tillägnad plugg, så jag har inte planerat något annat. Helgen har iaf varit trevlig med najs umgänge, slapp(ning?) och god mat. Som det ska va.
 
Nu kommer Micke snart, hoppas han har med sig något gott att äta. Det är lite trist här just idag, eftersom båda känner sig väldigt stressade över jobb/plugg och inte riktigt på topp i kroppen heller. Lite god mat brukar muntra upp stämningen lite:) (jag tjuvtestade den hypotesen med lite hallonsoda och en twix. haha, fat-e)
titta på bilderna från förra veckan när vi gjorde en sjukt god fläsk- och grönsakswok. Visst blir man glad av färska råvaror med fina färger? :)
Nahe. Nu orkar inte mitt huvud titta på skärmen mer. Ska gosa ner mig hos min lilla spädgris <3
Puss
 

Måndag

Hej yo!
Här har det inte skrivits på ett tag. Jul och nyår har passerat. All is well.. Jag sitter i soffan och försöker framtvinga lite pluggmotivation, är för hungrig.
Tycker egentligen det ska bli ganska kul att tentaplugga. Det är spännande med sjukdomar och medicin. Sen att det som vanligt blir lite snabba ryck, det må vara. Mina dagar hittills har gått ut på att vara "småbarnsförälder". Det är mysigt och hur kul som helst att ha en liten valp, men det är också otroligt krävande. Han kräver uppmärksamhet och uppsyn hela tiden. Som nu idag, jag är ensam hemma medan M är på jobbet. Det är svårt att hitta tid (mer än några minuter åt gången) till att göra något på egen hand, eftersom Loke antingen ska äta, kissa/bajsa eller busa/bita på saker man inte ska bita på. Däremellan vilar han, och det är då man får passa på. Fast reser man sig upp o lämnar soffan, där han ligger, så vaknar han och undrar vart jag ska. Så man är väldigt begränsad. Är vi båda hemma kan man iaf rasta o busa varannan gång.
 
Helgen har varit bra, i fredags var Christos, Amanda och Johan här en sväng. På lördagen tog vi det ganska lugnt; var med Loke i parken och lagade supergod thaimat. Igår var vi hemma i nybro och åt middag med familjen.
Nahe, ska gå o kolla i skåpen, är så hungrig o M kommer inte hem för lunch förrän om en stund. Här är lite bilder från senaste tiden:
 
 
 
Detta är en bild för sig:D Micke hade busat med katten i duschen. Efteråt så visade Sebbe hur man kan sexa till Whiskas reklamen med en trendig wet-look.
 
Planerna för denna veckan är plugg och lite träning:) Inte så mkt mer specificerat än så än så länge.
Ciao!
 
 
 
 

RSS 2.0