Skitdag


Fan vilken början på denna dagen. Har inte sovit ett piss inatt. Somnade inte förräns supersent; typ 5. Sen vaknade jag (sov väldigt lätt!) av ett sms vid 07.19. Gutt.. Efter det fick jag ingen ro, telefonen ringde, mamma kom in, det var ljust, telefonen ringde, och sen var det bara att gå upp. Så känner mig väldigt peppad att plugga idag känner jag. VERKLIGEN. Frågan e om det kommer bli av över huvudtaget. Fast behöver iofs inte göra asmkt idag.. Bekvämt.




Så jävla vek.. Skärp till dig kvinna, förhelvete, är flera månader kvar.. Ingen skulle vara såhär svag på grund av dig? Aotch aotch!
Men sanningen verkar iaf vara att jag inte kan sova utan dig. Men men, det är ju bara sömn iofs, det kan man ju klara sig utan ett tag. Är bara så hjälplöst att sitta fast här, men vilja långt härifrån. Vara här ensam också.
Men jag pallar ändå inte vara så jävla hjälplös, för det är så jäkla lång tid det handlar om. Pallar inte heller vara nån jävla lipsill. Den som ständigt vill ha uppmärksamhet och alltid saknar. So i won't anymore. Kan inte försöka vara positiv, det är helt omöjligt. Så nu slutar jag tänka på det helt enkelt. Iaf tänker jag hålla det för migsjälv, eftersom det enda jag gör annars är att framställa mig själv som en jävla vekling. & jag är trött på att framstå som den svaga. I'll be fucking fine!!!
Förlåt som fan liksom att det är svårt att sova ensam för första gången på nästan 2 år. Att man är van vid att ba kunna cykla över o ses. Och förlåt som fan att det svider att bo på tusen mil ifrån varandra i 3-5 jävla månader!
Men det blir inget mer snack om den saken från mig nu.

Nu ska jag... ööö.. slappa framför TV:n innan jag pluggar lite grann. Sen blir det fest hos Sara o Jennie ikväll. Lite kompisar och öl får mig nog på bättre humör!


Bilder från färgningskalaset igår:P:P

Mina två intressen

Yeah man, ännu en pluggdag slut. Idag blev det mkt eftersom vi var så naughty igår och skippade det. Är riktigt segt nu, men det börjar närma sig slutet på "ta-igen-hetsen", så snart kan det bli normalt igen. Provet på måndag, så blir nog till o med lite plugg på helgen. Herre min gud.
Aja, nu skiter vi i allt sånt seepe-tråkigt. Kan ju tex se fram emot att åka o hälsa på i Linköping nästa helg:) Om man bara kan få tag på en ersättare till friskis, är som vanligt supersvårt att få nån att sitta extra på en helg. Men det löser sig nog. I värsta fall får jag ju ta tåget ist för att åka med henkes mamma.

Vad händer ikväll nu då? det vetifan.. Är som sagt lite ont om kvällsaktiviteter nuförtiden. Sara o Jennie kunde inte förräns runt tio, men det blir lite sent om jag ska försöka komma upp någolunda i tid imon.. Så vafan.. Får väl sega bara antar jag!

Förresten! haha.. fick för mig att jag skulle färga håret blont! har alltid varit mörkhårig, men fick rycket igår och köpte en blond färg. Var en superduperblond, så hoppades att det iaf skille göra mitt hår ljusbrunt. Men det slutade i att min lilla utväxt blev superblont och resten av håret typ samma färg. Så jag stack upp igen och köpte en blekning och en färg att ha sen, typ guldblond eller nått sånt. Blekte håret, med resultatet att hårbottnen blev om möjligt ännu jävla blondare, och det andra håret brandgult typ:D Såg ut som en dåligt blonderad balt eller något.  Men jag tänkte att håret ändå nu är tillräckligt ljust att färga med den färgen jag skulle ha. Så det gjorde jag (tredje färgningen). Först när jag hoppade ur duschen och såg det tänkt jag "fanfan, får färga igen, ser ju ut som en blondrandig zebra" eftersom det bara var blont på vissa ställen, och rödbrungult på dom andra. Men sen när håret hade torkat så såg det faktiskt rätt fint ut. Så nu har jag äntligen den färgen jag vill ha. Är typ gyllenljusbrunt.. umm.. Som en halvljus tiokrona ungefär. Karamelfärg kanske.. Rätt najs tycker jag nog:) Enda lilla minuset är ju att hårbottnen fortfarande är rätt ljus, men nu ser det nästan avsiktligt ut, så det är inte så farligt;). Gutt som fan att jag skulle bli nöjd efter allt jäkla bök. Hade vart vansinning och förtvivlad:) o håret hade nog strejkat om jag skulle färga det ljusare en fjärde gång.

hehe, får ursäkta till alla manliga läsare; det kan inte ha varit helt intressant läsning för er:P.

Yeahyeah, ska nog dra en stund. Har inte mkt mer att berätta eftersom min dag inte har handlat om mer än plugg och mitt hår:P Kanske drar och tränar, får se..

Puss!!


I'm walking away, from troubles in my life

Hahahahahaha, in your face, mattejävel!!.. suck on it!! Jag ska faaan inte plugga idag, pallar verkligen inte.. Finns inte en enda cell eller blodsdroppe i mig som vill plugga. & då är det jävligt svårt. Fast att jag egentligen måste, eftersom provet närmar sig så SKA JAG INTE. Brukar inte vara så svårt att skjuta upp saker, men brukar ändå få saker gjorda när jag verkligen måste. Men nu är det skitsamma. Skulle inte kunna koncentrera mig om jag så försökte. Får många tankar som rör sig i mitt huvud idag, inte ett enda mattetal skulle få plats. Så vad ska jag göra då? Tror bara jag ska sätta eller lägga mig nånstans, o sen stanna på samma ställe hela dagen. Låter gutt.. Bara skita i mina plikter och måsten o bara ta det så lugnt som möjligt. Fan, jag är så jävla crazy, helt outta control..

skriver sen, måste pysa en stund. hejdå



Tja igen...
Stina kollade upp vad Tysklandsresan skulle gå på, var inte alls så farligt! Så nu är det back in discussion (har lite ont om pengar nämnligen). Låter jäkligt kul att åka iväg o träffa tyskarna igen och festa o lite så=) Och gå på svenskalektionen. Gillar redan deras lärare (som tyckte Elin var ett fint svenskt namn;)). Men jag måste skicka ett mail till mig tyska, o se vad hon tycker om saken=) Är ju där jag ska bo isf. Vi får se hur det blir!
Kassio kommer ikväll! Lilla vovven:D Då kommer man ut på en promenad då och då iaf.

Får se om jag kommer iväg till simhallen med Sara o Jennie ikväll med kanske:) Skulle va najs.
Nu ska jag iaf dra härifrån, hitta något annat att underhålla mig med. Mkt av den varan these days.

How can you look at me and not see all the things that I kept only just for you? Why would you risk it babe, is that the price that I'll pay?
But this is my show, and I won't let you go. All it's been paid for, and it's mine!
How could you look at me and not see all the things?

Ha det bäst!! // Elin

Dagsrapport

Tisdag dådå. Dagen började med en nyttig frukost (exkluderat oboyen;P) med en massa vitaminer och omega3. Det är tänkt att detta ska få mig lite kvickare i huvet, eftersom det e lite brottom med matten nu. Får se om det funkar=).. Sen var det bara att sticka ner och plugga. Gick rätt dåligt idag, men vi fick lite oklarheter förklarade för oss, så förhoppningsvis sitter det när vi prövar imon...
Vi stötte ihop med Simon på komvux, så vi körde lite mcdrive och sådär med honom.
Sen när vi kom hem var det nästan lite brottom att komma iväg på Core-en. Nämnde igår att vi skulle ta dubbelpass; både Core och spinning. Det gjorde vi, men ordinarie Core-ledare var inte där, så blev inte riktigt så bra träning som var tänkt, men Core-en var väl hyffsad ändån. Mag-träning vettu, perfekt komplement till spinningen:)

Nu sitter jag här, nytränad, nyduschad, nyäten och ny...ny?=) Man blir ju som ny efter ett bra träningspass o lite bastu:P..
E ju House nu, men jag pallar inte kolla på det, är för jobbigt. Pallar inte engagera mig.. Som lost:P..

Så vad händer nu? Ingen aning... Läsa en bok? Kolla en film? Sova? hm.. roliga alternativ, verkligen.. Skulle vara roligare att hitta på något med någon.. Men now a days är det glest med "kvällsumgänge". Alla jobbar ju eller gör något annat. Men så är det..  Aja, får se vad jag hittar på!

( Man springer alltid in i minst 1 go person när man är på Friskis, så himla kul. Tråkigt som sagt att man ska sluta )

Imon blir det matteplugg ( yeah, for real) och sen kanske vi ska åka och hälsa på vårt kusinbarn för första gången:) Hinner jag funderar jag på att dra till simhallen o simma en stund oxå.. We'll se 'bout that.

Ha de bäst! This is your girl Eloo (eelow),  live from Steenas computer in west end Newbridge, Sweden.
(tss;))

On my own

Henke flyttade till Linköping idag! De kom överens om kontraktet igårkväll, sen var det bara att hoppa på tåget idag på förmiddagen. Kände mig inte riktigt redo för det, det gick så fort.
Iaf; nu bor han i Linköping, medans jag är kvar här i minst 3 månader till. Känns inte alls särskilt jätteroligt måste jag säga. & att veta det och säga hejdå till honom idag var rätt jobbigt. Det brukar vara "hejdå, vi hörs/ses om en stund" men nu sa vi hejdå utan att veta när vi träffas nästa gång. Förnuftet säger att vi kommer ses rätt snart, eftersom hans föräldrar väl ska åka upp med grejjer och kolla runt o sådär, men jag är ju ändå stuck här. Inte kul att bara hälsa på någon gång i månaden när man är van vid att iaf sova tillsammans varenda natt. Detta kommer blir tufft. Jag försöker dock underlätta genom att engagera mig; har kollat lite efter jobb och sommarjobb i Linköping, letat reda på studievägledare och lite sånt. Hoppas att få komma in o plugga redan i höst och slippa läsa upp något, förutom matten dårå.. Skulle va gutt som fan:).. Sökte ett jobb med faktiskt, hoppas jag får det=).. Det känns som sagt så mkt lättare när man koncentrerar sig på att fixa och planera saker, så man blir lite excited, ist för att bara sitta och deppa. Fast deppa kommer jag göra, garanterat.. Vill inte vara här "ensam" och sitta o plugga och jävlas, vill åka med gullet till den nya staden, skaffa ett jobb och börja plugga. Bo tillsammans. Men men, gotta stay, do my shit innan jag kan åka. Pratade med Roger också, har tre månaders uppsägningstid på Friskis med, så innan dess är det nog inte tal om att flytta dit på allvar.

Tror jag ska sova snart; ska upp o plugga o det imon. Sen blire Core & Spinning på kvällen!

Fast jag vill inte sova... Kommer bara tänka på dig. Att jag inte kommer få sova i samma säng som du på hur länge som helst. Får ligga där ensam i mökret med min saknad. Fy fan.. Tänka på att jag inte längre är där i din vardag, alla saker du gör utan mig, alla saker som jag måste göra utan dig. Fan fan.. Du åkte idag, jag vet.. Men det känns redan tungt, och jag tror inte jag kan vänja mig vid att inte ha dig nära. Men det är som det ska vara. Kärlek är smärta, men just nu inte den ljuva smärtan jag är van vid, utan den..... vad är ordet? du får hitta ett eget, alla jag kommer på låter löjliga, men egentligen sanna.
- Älskar dig Henke, vi ses snart! ♥

Nu ska jag göra nått annat.. Ut och springa?

24/2

ja, då sitter man på friskis igen. Har det rullande passet idag, så fick masa mig hit idag också. Inte jätteroligt, men vad göra?:)

Har inget speciellt att skriva, så vet inte varför jag började på att inlägg faktiskt..... but i'ma finish what i started..

Var hos pappa igår och åt pizza och kollade day after tomorow.. Hade faktiskt inte sett den, men den var rätt bra=)..

-Fan du måste gömma mig"
- Va, måste du gömma dig?
-Jag är i stockholm, men stan måste glömma mig
- Va, vad har du gjort?
- Fuck off motherfucker, dethär är min skit.

Hahaha.. "Pratade" en Mange Schmidt-låt  med mamma, men hon fattade ingenting.. Så jävla kul, värsta frågetecknet=).

I eftermiddag vetifasen vad som händer. Vet ju vad jag borde göra iaf, men det är så fruktansvärt svårt att plugga på en söndag.... blir nog inget med det.. Blir extra tungt imon ist.. hellre det:P

Shit, sån sjuk skillnad på intagningspoängen i Kalmar och i Linköping. Sjuksköterska tex var 15.31 i Kalmar, fast/och typ alla sökande kommer in:P I Linköping var gränsen 17.2  och långt ifrån alla som sökte kom in.. Detta gällde ju förra året, men lär inte va så stor skillnad.. så hmmmmm... knepigt läge..


I'm so tired of being here. Suppressed by all my childish fears. And if you have to leave, I wish that you would just leave, 'cause your presence still lingers here, and it won't leave me alone  (8)


aja... fan.. nu ska jag traska runt här lite... ha de! serhdtkyujyrwhtbegrvwef / Elin

Elins tankemix

Yeah man, sitter på friskis=). Ohyggligt lugnt här idag, typ 4 pers i gymet eller något. Lugnt och rätt skönt faktiskt:) Förutom att en rätt jobbig person nyss stegade in här. Du vet en såndär som pratar och pratar och försöker vara så jättetrevlig, men han är inte det liksom. Man vill bara att han ska gå ist för att ba sitta och mmm:a åt allt han säger (vilket oftast handlar om hur mkt och vad han tränar). Men men=) Nu kom han och snackade ba för det, ursäkta mig;P.

Så nu gick han.. Han kan va rätt ödmjuk oxå ibland, hatar honom inte(: hehe, vill bara säga det, är inte den som hatar folk för att dom är lite annoying, han vill ju inget ont liksom;P..

Jahopp, igår var man på Palace. Det var najs som fan, har inte vart ute på länge! Steena och jag hann inte förfesta, eftersom vi kom hem så sent från Norrköping. Så vi öppnade ölen samtidigt som vi gjorde oss i ordning, det fick bli som en förfest. Sen hämtade vi upp Amanda och Ebba och åkte in:). Det var rätt mkt folk ute faktiskt, även såhär tätt innan den 25:e.. Träffade en massa trevligt folk jag inte har sett på evigheter. Kim huvitus och danne 08:a tex, när såg man dom senast?:)
Rätt bra kväll. Men jag börjar känna att man har vart på palace så många gånger, och vad man hittar på är ju i princip (nej, det ÄR) samma sak varje gång, så är inte lika kul att gå dit längre. Det roliga är ju som sagt att man kan hitta gamla kompisar som har "försvunnit" och snacka lite. Tror inte att det blir palace på ett tag nu faktiskt. Ge mig en fet hemmafest ist! hehe, asså inte tillägna mig den, men du fattar:P. Kom på att det lär bli endel av den varan nu, eftersom några av mina kompisar har flyttat! hehe. Inflyttningsfest hos Sara o Jennie,  Patrik och Stina o Fredde är snart på g!

Parentes om Norrköping : Otrolig shopping. (Detta låter jäkligt tjejigt jag vet) Det var nästan tortyr att gå där och inte ha mkt pengar. Fem stora köpcenter(s?) i rad, bara att gå 7 meter så var du inne i nästa. mama! ska köpa lite trisslotter och skit nu, o sen åka tillbaka o shoppa loss rejält;P.. Sorry om jag låter liten och imponerad, men det var najs :)

Hoppas att Linköping är lika najs för nu är det klart; Henke ska spela i Motala. Så skönt att det äntligen är bestämt, och jag kunde inte vara mer nöjd med att det blir just där, eftersom jag kan plugga där då. Så guuutt att veta nu, så man kan planera sitt liv lite:) Kanske blir lite osmidigt i början, eftersom han troligen ska dit rätt snart, och jag har lite kvar att uträtta här (matten och körkortet) innan jag kan åka med. Men det löser sig.. Får hoppas att det taggar mig att snabba på lite med båda två grejjerna! Sen är ju frågan hur man gör i sommar o sådär, med sommarjobb menar jag. Aja, har lite att fundera på, och behöver inte ta allt såhär på bloggen:). Ville bara berätta för dig att det är klart nu!

Nu väntar jag på att klockan ska gå så jag får ut i blåsten och solen lite, innan det blir mörkt. Ikväll blir det myskväll med gullet. Nån film eller nått, o ba ta det lugnt och umgås:) Har ju vart ifrån varandra sen i torsdags kan man nästan säga:).

Aja, det var väl allt jag hade att komma med denna gången:P. Ska nog läsa lite bok, efter att jag har utfört lite "friskissysslor".  Ha det bäst!!
Puss //elooo

Norrköpingen

Yaman, då sitter man uppe i Martins lägenhet och chillar till Simspons:) Har ätit och vart och handlat och lite sådära..Vet inte redigt vad som händer ikväll, blir väl nån film eller nått sånt.. Vi borde fixat så vi var här imonkväll ist:).. Men det blir Palace i Kalmar imon ist, vilket också duger bra. Ska bli kul, har inte vart ute på aslänge! Har ett nytt partyplagg med, o det e ju allltid lajbans:P.. Blir dock ingen lång förfest, eftersom vi beräknas vara hemma nångång runt 21. Men det gör inte så mkt faktiskt, illa planerade eller spontangrejjer brukar bli bäst.

Imon ska vi kolla runt lite på stan. Norrköping är en jäkligt fin stad faktiskt. Förstår att Martin trivs. Fina byggnader och omgivning. Jag känner suget att flytta! Bara byta omgivning liksom. Mot något nytt, något större. Har ingen aning om hur det blir eller om något blir alls, men jag hoppas verkligen att jag får chansen/tar chansen att komma iväg. Känns bara att om jag vågar hoppas nu så går det i kras. Bättre att förvänta sig det värsta. Fast det vill man ju inte det heller. Nae, jag hoppas lite försiktigt:) 

Har suttit och pillat lite på Martins iphone med. Inte riktigt lika hypercool som jag trodde, men definitivt cool, and i wantz it. Behöver ju ändå en mobil liksom:)..

Steena tjatar om att vi ska till Germania i april, men jag vet inte! Har inga pengar egentligen, men att festa i Mainz eller någon annan tysk storstad som Frankfurt låter ju rätt najs alltså! Hmm, måste fundera.. Och snacka med die süsse Michelle! 

Aja, now I'ma put all my thoughts and worries aside och kolla på lite film och käka weindråvvs. Ha de bäst! Ses på palace imon:)

(saknar min boo) 

matte & träning

Jaha:) Sitter hemma hos henke och lyssnar på musik i lurarna. Lite sorglig musik, men jag är på asbra humör. Är nog alla sköna ämnen som flödar runt i min kropp såhär efter träningen. Förstår verkligen hur man kan bli beroende av träning; man mår så otroligt bra efteråt. Helt avslappnad och mjuk och skön i hela kroppen. Huvudet har också fått en break och allt känns lättare. Det var intensiven med Susanne idag, första gången på ett halvår eller nått. Väldigt jobbig styrka, och bra intensitet i konditionsträningen (eftersom man väjer den själv, hehi). Hoppas att jag inte har för mkt träningsvärk imon iaf. Hade det idag, för jag och henke var ute och lirade fotboll nårra timmar igår. Det var roligt roligt:) Men var/är lite stel i benen. Men träningsvärk ska man ju träna bort. Imon blir det Core är det tänkt. Verkar vara precis den sortens träning som jag behöver. Sen hade jag tänkt att prova Andreas spinnpass på onsdag, är lite nyfiken på den. Så det blir rätt mkt träning denna veckan, men det är skönt, särskilt att få en paus ifrån matten (mkt matteshiet nu asså)
Hopphopp, nu vet jag inte vad som händer riktigt, men vi ska väl äta lite och ta det lite lugnt. Kolla på American idol eller nått;P.

yeyo, nu ska jag dra iaf! Ha de bäst!! Puss

ps. Kossorna i omklädningsrummet idag; SUCK. Palla titta snett på alla och prata ett annat språk. Aja, ska inte dra ner mitt humör. Men störande var det! ciaoo


Lördag igen

Japp, då är man tillbaka på friskis once again. Är jäkligt lugnt idag, brukar vara mer folk. Fast e nog nårra som bangar idag pga kylan ute. Fyfan vad kallt det är, man vill ju inte gå utanför dörren.. Nu sitter jag här ialla fall. Hoppas att tiden går fort..

Igår var jag och kollade på Henke när han spelade med Myresjö mot Öster. Det var najs:) Jag och henkes pappa var och handlade och fikade och lite så medans lagen hade samling och uppvärmning. Kom hem runt halv tio på kvällen, vilket var lite synd, eftersom man då inte direkt hann att haka på nått skoj.. Men det var la gutt o ba ta det lugnt och sen gå och lägga sig..

Ikvell vetifan vad som händer=) E sugen på nått skoj, men det verkar inte va så lett... aja, det löser sig=)

jaha, jaha, jaha, jaha, jaha... Har inget att skriva.. Har ont i magen! Blev sagolikt bortskämd av henke idag på morgonen förresten. Fast det var inte mer än rätt faktiskt:) Sött i vilket fall=)

Funderar över min fortfarande ovissa framtid.. shit... har varit för lat nu med matten dom sista dagarna också, Skärpning på det! "för att utvecklas inom matte krävs det att man lägger ner minst 10 timmar i veckan på det" 
- OMFG, du e galen!!! bara att utvecklas inom matte e ju mkt begärt:P 10 timmar.....

Yeahyeah, nu ska jag vandra runt lite i det trevliga friskhuset och ialla fall se lite upptagen ut:) Ha det bäst!! Ciaoooo

jahopppp

Fan vad segt, då sitter man här och har ingenting att göra.. Skulle ju kanske kunna göra någon nytta, men är på för dåligt humör för det..
Vill bara ut och festa. Skulle va så jäklans najs å bra da ut och ha lite skojj, släppa allt en stund. Ist för att sitta här och va miggig över nått jävla skit. Skit för vissa iaf. Vissa lägger större vikt vid andra saker. Som t.ex. allt annat. Det är så det känns iaf, and i really do not like it. Skitsamma skitsamma skitsamma. Går inte att förklara. Inte bättre av att jag skriver i gåtor kanske, men jag måste få ut lite känner jag, utan att blotta mig för mkt. Nepp, jag ska sitta här och vänta och vänta och vänta. Har aldrig haft särskilt mycket tålamod, det är bara så.
min dag= matteplugg -> spinning. Så, då var det klart förresten. 

Nae, jag funderar på att ba gå och lägga mig nu. Sova som fan. Ibland är allt ba så jävla piss. Så jävla dåligt humör man hade ikväll då. Vet inte vad jag ska skylla det på; ladyproblems kanske? Sure, fine, whatever. Nått måste det ju vara, eftersom jag har känslor som inte riktigt går att sätta ord på eller bli av med. Eller kan man sätta ord på dom kanske? Vet att två av dom kanske skulle kunna va Uttråkad & Understimulerad. Dom andra är snäppet djupare, mer privata och dom skulle jag skrivit i min dagbok om jag hade haft en.

Nä, nu får det fan va. Får väl kolla in om det är nån halvokej skit på TV. Sen är det natti natti. Allt är säkert bra imon. För då väntar ju nya problem som optimisterna säger. Nej, men allvarligt, det är nog chill imon, har väl bara fått en släng av skittjurig ikväll. Don't judge me (love me).

ςI've got the time, and I'm waisting it slowly here in his moment; I'm halfway out the door. ς

(Min fasters man var på nyheterna nyss, tufft:))     Ha de bäst!! //eloo

Yaman

Nu sitter man här nyduschad och go. Ska sminka mig lite också sen är jag redo. För? Vet inte redigt vad som händer idag faktiskt. Ska käka snart, men annars e det väl inget speciellt som händer. Henke är i Myresjö och snackar lite fotboll.. Funderar på om jag skulle passa på att städa mitt rum och tvätta lite kläder? Behövs veerkligen; ser knappt golvet och har inget att ta på mig. Vi får se, jag hittar nog på nått att hitta på:).

Imon blir det iaf ytterligare ett besök på linneaskolan för lite provapå-eppilering. Sen blir det plugg plugg plugg. Har som jag sagt innan en massa att ta igen i matten, så det e ba på att som gäller om vi ska hinna ifatt. & nått annat alternativ finns ju egentligen inte.
Jag hoppas verkligen att det blir Motala för Henkes del, så vi kan flytta till Linköping o plugga o så. Är verkligen otroligt sugen på en ny stad & nya människor! Så hoppas hoppas hoppas att det blir så. Vill vekligen komma iväg:). Just det, det är meningen att jag ska försöka dölja mina förhoppningar något bättre, eftersom det inte är alls säkert att det blir såhär. Men hoppas gör ju egentligen inget?:) Isf hade vi ju inte gått runt o snackat om hur vi skulle inreda lägenheten. Så mitt samvete är rent:).

japp, som sagt; nu blire lite sminkis innan jag kör igång med whatever=)  tc! ♦ 

Becoming my mama?

Det är ju förjävligt om man mitt i sina gyllene galna år skulle bli allergisk mot alkohol. Men igår fick jag en känsla av jag är det. Och nej, jag skyller inte på att jag är allergisk för att jag blev asgepäkt och spydde hela natten, det var inte alls så. Jag var lagom, inte alls väldigt mkt full liksom. Nästan knappt full faktiskt. Iaf, sen framåt hemdagset så fick jag sån sjuuuk huvudvärk. Gick sista biten hem och hoppades att det skulle lätta. Fan heller. När vi kom hem var henken hungrig, så han tog en macka och jag tog ett glas jos. Sen gick vi och lade oss. Jag kände hur huvudvärken bultade, det var som om någon hade tjockat te ma (fan va bonnigt det lät:D) med en stor slägga mitt i ansiktet. Ögonen rullade runt och jag kunde inte ligga ner. Sen kände jag en konstig känsla; det var som en blandning mellan att behöva nysa och kräkas. Verkade vara en varningssignal, så jag gick till toaletten i förebyggande. Det var första gången jag har spytt (endast jos) för att jag hade sån fruktansvärd huvudvärk. Migränvarning? Låter lite vekt för en partygaal att få huvudvärk och allt efter bara ett par öl.. Så, nästa fest (ikväll?) blir upp till bevis. Får jag ont i huvudet då så blir jag orolig. Jag menar, man hade ju tänkt ha denhär livstilen ett par år till, särskilt när jag ska börja plugga, så man kan ju inte brista nu.
Anledningen till titeln är helt enkelt att min mamma är lite små"allergisk" mot alkohol. Hon får migrän och sådär. Och haha, ryktena sprids fort i vårt lilla hus, Stina sa att mamma hade sagt till henne
"Elin spydde som en liten gris inatt"
haha! not really=) så äckligt var det faktiskt inte. Är rätt smidig så.
Iaf så fick Stina lyssna på ett litet snack om att späda flickor inte ska sträva efter att Supa som killar/män gör. Vad gutt att Stina blev lite uppläxad om fylla, när det var jag som spydde av huvudvärk. Det kan hon ha:)

Aja, får se om det blir någon alkohol ikväll. Inte alls omöjelight. Ta det lugnt! Pussss

Lördag

Sitter och väntar på att gullet har duschat klart, sen blir det pizza innan våra vägar för ikväll skiljer sig åt. Var askul idag på friskis. Kom idag ihåg varför jag gick med från början och hur kul det kan vara. Hade jättetrevligt, var jättemkt att göra, och träffade en massa trevliga människor som jag hjälpte så gott jag kunde. Verkligen najs asså:) Finns sånt häftigt utbud av människor, och på friskis träffar man dom flesta. Hade ett värdsamtal idag också, synd att det är dags att sluta, just när man fått tillbaka känslan lite. Men men:) Gotta do it, så..

Igår var det najs mea, festade hos Simon och Sennita. Det var najsnajs, synd att  det inte fanns fler singstar-skivor och öl bara:D

Vet ikke vad som händer ikvell nurå, men det märker vi! ha de ballt (....?)

Pusssss♥


Torsdagh

Yeah. kom precis hem från staden. Först var jag på körskolan (äntligen) och pluggade lite. Sen var jag & syrran på komux på ett möte och sedan stack jag till frisören.. Blev en snedlugg:) Hon plattade det också, I like it=). Var på den "nya" salongen Twister. Det var najs, var en madesjötjej som grejjade min frilla med:)


Sitter här nu & e bautahungrig asså! Men mamman kmr ju snart hem & skulle laga mat:)

Ojojoj, vad vi kommer få jobba på med matten alltså. Förutom att vi ligger ett kapitel efter så verkade det vara ett rätt snabbt tempo och man skulle verkligen förstå allting.. tjena.. Men det finns ju inte så mkt att välja på än att kämpa på, eftersom jag verkligen vill börja plugga till hösten. Vill bli klar med körkortet innan jag flyttar med (om det nu blir spikat nångång:)), så blir endel plugg o skit för mig nu ett tag framåt.. Men det är väl bra antar jag; nånting ska man ju göra.

Väntar på att henke ska komma hem från Karlskrona nu, så vi kan leka o han kan se min nya frisyr, hehe.. Henke! Just det. Har haft en sån jääkla skitnatt inatt! Måste har sträckt mig precis innan vi skulle sova eller nått, för det gjorde ont i ryggen/vid revbenen varje gång jag andades in. Och det gjorde att jag verkligen inte kunde sova, kunde inte ligga på något sätt utan att det gjorde ont. Men när jag väl somnat (tidigt på morgonen) så drömde jag en jätteäcklig, asså uuuurrk dröm (handlade om tänder, men för din skull drar jag inga detaljer:)) och en sorglig/arg dröm om henke. Så vaknade och var så jävla arg/lessen/trött. Ville verkligen inte gå upp ur sängen, vilken jävla SKITNATT. Och jag som skulle va så duktig o gå upp i tid o gå till körskolan o komvux o allt. Fick ligga en timme extra, sen gick jag faktiskt upp, och jag har gjort det jag skulle göra, så jag antar att dagen blev rätt ok iaf. Hoppas att det blir bättre inatt, sova gott och fina drömmar=) Jag lär ju inte ha några problem att somna iaf.

Imon vettitusan vad som händer. Men surely somethin. E festsugen, så hoppas det blir lite av den varan:)

Ha de bäst!!     // Elinho

emm.. hej?

Yeah, tisdag idag. = spinning. Idag blir det bara jag och gullet, men det gör inget:) 

Sitter och äter nu innan träningen, innan dess var jag på stan o köpte lite smink och stuff..

Igår var en trevlig dag förresten; jag & Henke var o fikade och umgicks med Sennita & Simon. Det var supernajs (:

Aja, har inte så mkt att skriva faktiskt.... Kanske kanske kanske blir flytt till Linköping snart (: Ska bara ta körkort & läsa upp lite matte..
mm, nu måste jag dra och packa väskan! 

- Just touch my cheek before you leave me, baby..

It's a beautful life

Vilken dag! Vet inte vad det är som gjort mig på så bra humör idag, liksom trots min oroliga natt. Eller jo det vet jag..; vädret! Det var så skönt att komma upp i tid och suga åt sig lite solsken, vind och syre. På vägen hem från mitt förra friskis"pass" så gick jag förbi stan och köpte lite frukt, och sen varsin munk till mig, syrran o mamma att fika på efter käket. Sen åt vi ju då som sagt:P o sen var det dags att sticka tillbaka hit. Mobilen ringde, jäkligt envist halvvägs, mitt i blåsten. Det var henke, han sa att han hade blivit erbjuden ett kontrakt med Motala! Now we're talking!:) Blev jätteglad. Hann dock inte snacka med han så mkt vad han tyckte om erbjudandet och sådär, men en annan glad nyhet är att han åker hem ikväll ist för på måndag. Lovelyyyyyyyyyy :) Har saknat min älskling. Så jag är glad glad glad idag:) Perfekt humör för att sticka till puben med kompisarna med då ju! Är bara lite trixxx med skjutsen, men det löser sig alltid. Ingen vill väl va nykter liksom:P.

Har suttit o kollat lite på vad jag skulle kunna tänka mig att plugga i höst oxå, men det är inte lätt precis. Men har ett sjukt bra häfte, så kommer nog snart hitta något jag måste gå. Motala ligger ju nära linköping och Norrköping, och där finns det ju bra plugg, så vem vet, det kanske blir så att jag & henke sticker dit:) Men ska inte förhasta mig=) Inget är ens i närheten av spikat.

Aja, ska försöka göra mig nyttig här på friskis, och tagga ner mitt lyckorus;P
I love my baby, yepp yepp; i love my boy! ♥

                                       I'm out.

Friskis

Mmmmmm, sitter redan på friskis. Fick ställa upp på på en som har ställt upp på mig tidigare. Så nu sitter man här, trött.. och en massa folk väller in till jympan, så behöver dom hjälp och bla bla:). Fick öppna också, det vet jag inte om jag har gjort innan. Det var en massa saker som skulle fixas märkte jag; lampor, datorer, bastu och maskiner. Men men, nu jympar och gymar folket, så jag har det lugnt. Tänkte jag skulle läsa lite..

Igår var jag och simmade med Sara och Jennie. Det var gutt, hade alri fått tummen ur o simma så långt om jag hade vart där själv.
Efter det stack jag upp till stan lite snabbt och inhandlade två ögonskuggor och ett par tights. Sen stack jag hem och gjorde mig i ordning (med dom nya thingsen;)) och sen var det fest hos Karlssons. Var "bara" förfest, för sen skulle folket in till kalmar. Jag pallade inte det, eftersom jag skulle sitta här!! och eftersom det är fest hos joss ikväll ändå. Men jag var riktigt sugen efter ett par öl kan jag lova:)..

Jag hade så jääkla svårt att sova inatt. Eller, tror inte jag sov alls faktiskt. Gick o la mig i rätt bra tid, men kollade på klockan varje timme, och sista gången vid halv fem. Sen när klockan ringde vid halv åtta var det omöjligt att få nån ro till att snooza till åtta, så jag fick la gå upp.

Så japp, friskis nu till elva, sen friskis igen vid 15-17. Sen blir det la fix och iväg på fest igen. Funderar starkt på att komma hit ännu en gång extra idag, innan mitt pass vid tre och gymma lite! Skulle va gutt. Får se hur det blir med den saken:).

Aja, ska läsa lite nu medans det e lugnt o skönt här:). Ni lär väl höra mer av mig vid tre;) Pussssss

RSS 2.0