Hemlängtan

OOOJ, vad jag längtar hem! Fem veckor på ett hotellrum (när man inte e på semester!) är för länge. Saknar min lägenhet, katten, träningen, familjen, vännerna, Kalmar, resident evil-tvspelet och mysmajk!
Åååh. Låg igårkväll o tänkte på hur eländigt det är att det är en vecka kvar. Hade slutbedömning idag, o ska inte gå med min handledare sista veckan, så känns otroligt onödigt oxå. Hade så mkt hellre varit hemma och MYST och jobbat ifatt lite med plugget.
Känner mig lite off med plugget; har svårt att hålla koll på inlämningsuppgifter/datum och seminarier. Är svårt att få ihop 100% praktik med två parallela kurser. Men snart är denna praktikperioden slut, å då ska jag ta en andningspaus och ladda om till sjukhuspraktiken! Då får jag ju vara i Kalmaaaaar.
Imon "jobbar" jag till fyra, sen åker jag och sambo-Elin till kalmar över helgen. SÅ underbart! Förutom att det inte finns nått att göra eller nån att träffa här så känner jag mig verkligen isolerad till psyket och hotellet, för det är otäckt på stan i Västervik. Så mkt drägg, och alla glor på en som fan, som om dom såg att man var en utböling och ett lovligt byte. Kanske har blivit skadad av psyket? Obehagligt är det iaf, jag går ingenstans själv i onödan.
Nahe, nu ska jag skriva klart och skicka in en IVP (individuell vårdplanering). Äckligt jobbig har den varit. Precis som allt annat just nu.
Jag vill titta på film, dricka vin, gå promenader, mysa i soffan, spela fotboll. BLÄ! Gimme next week now. Har svårt att vara positiv ens till att vi åker hem imon, för till och med det känns för långt fram!! o sen måste man åka tillbakaa.. Lip, lip, weep weep! Ska skriva ihop helvetesuppgiften på en timma nu, sen ska jag sova, så att timmarna går lite snabbare.
Homesick girl OUT!
Puss

Kan vara att jag e jävligt fnissig just nu,

men. Skulle skriva ett blogginlägg om att jag sitter o väntar på taco-middag och jordgubbsdessert. Och så försökte jag ta en bild på migsjälv där jag ser förväntansfull ut. Såhär blev första tagningen, hahahaha.
.
Alltså jag dör. Så jävla ful, hahah. O budskapet om att jag är förväntansfull framkommer knappt va?:D
.
M sitter och försöker jobba, o jag har världens fnissanfall. Så nu stängde jag in mig i sovrummet o skrattar av mig lite.
Nahe. Det var bara det. Kom av mig, tack vare bilden, så det blir inget längre inlägg:)

Countdown

Hao!
Jag är trött. Förkyld. Uttråkad. Lite deppig. Hade behövt gå ut o ta en öl på stan o få lite change of scene, men klasskompisarna bangade i sista minuten. Trist.
Men men, bäst o gå o lägga sig, imon är det 11 timmars praktik som gäller, med start vid 7. Så natti natti!
My baby is a 10
We dressing to the 9
He pick me up at 8
Make me feel so lucky 7
He kiss me in his 6
We be making love in 5
Still the one I do this 4
I'm tryna make us 3
From that 2
He still the 1

G'natt från fängelset

Haj! Vad gör ni såhär en fredagskväll?
Själv kom jag hem från psyket för en dryg timma sen. Har käkat lite popcorn och pluggat. Men nu är jag helt slut.. Tänkte jag ska lägga mig i sängen och läsa lite bara.
Kom tillbaka från Kalmar idag, o stack direkt till praktiken. Idag var det fullt upp/kaos, vilket var lite spännande. Det har varit lite lugnt i början på veckan, så tyckte det var kul att det blev lite mer o göra, även om det körde ihop sig lite. Har bla stuckit lite rumpor om ni vill veta=)
Nahe, ville inget speciellt. Bara få en liten paus från plugget innan jag kör det sista rycket. Känns lite tråkigt att sitta här helt själv en fredagkväll. Speciellt samma dag som man har åkt ifrån Kalmar. Man får lite hemlängtan direkt nästan:). Men det dröjer inte länge innan jag åker tillbaka igen. Troligtvis måndag eftermiddag. Ska bara jobba två 11-timmarspass o ett kort pass på måndag först:)
Yäyä. Back to business.
Är det bara jag som ser Stina i bilden jag tog nyss? visst, vi är ju tvillingar va, men ändå:)
Här är jag migsjälv iaf:)
Ciao, trevlig helg!

:)

Just nu leker livet. Det innefattar fina saker som; jävligt bra praktikplats, god mat, vin & ost, jordgubbar. Snö, musik. Spännande Tv-spel, bacon-snacks o folköl. Önskar bara att jag hade lite mer tid och energi efter praktiken för plugg, men jag gör vad jag kan. Sitter och pluggar as we speak. Saknar oxå min kissemiss, men jag vet att han har det asbra hemma hos mormor.
Nu ska jag sminka ögat, sen fortsätter det goda livet. <3
Puss!
Haha, dampade lite framför camen:)

Zzz

SÅ trötttt. Tidig morgon, lång dag och mkt nya intryck. Skulle lätt kunna ha somnat för två timmar sen. Men jag ska se Sveriges mästerkock vid 8 o sen snarka. Fint, då kanske man kommer upp i tid imon så man hinner plugga lite innan praktiken vid 12.
På fredag åker jag äntligen till Kalmarrr igen. Längtar<3 Då ska jag bara mysa och ha det gutt.. Därför viktigt att jag hinner få lite gjort tills dess.
Well well.
Orkar inte skriva. Ska slappa o borsta tänderna innan programmet. Min sambo har redan somnat:D Så röjigt har vi det här i Vvik.
.
Hoppas ni har det bra hemma, i era egna sängar, med era killar/tjejer och/eller era husdjur eller iaf era gallerlösa fönster;D
Pöss!

Dag 1

Hajje!
Ligger i sängen, käkar godis och slappar. Är sjukt trött i huvudet efter första dagen på praktiken. Det enda jag har gjort är att gå runt o kollat avdelningen o läst i pärmar. Ja, har hängt lite med patienter och spelat kort också. Verkar vara en varierande avdelning. Kommer nog kunna lära mig en hel del där känns det som:) Särskilt eftersom jag har världens bästa kliniska adjunkt som verkligen vill att jag ska få ut så mycket som möjligt av praktiken. Helt underbart=)
Nu efter "jobbet" så har jag ba slappat, druckit en varma koppen o ätit en macka. Ska kolla igenom lite plugg innan jag duschar och sover tänkte jag. Börjar vid sju imon, så blir till att gå upp tidigt=/ Det var svårt imorse, för det var kallt härinne (och ute!) Glömde förresten packa min tandborste, så jag måste till affären och köpa en. Men ligger så bekvämt i sängen o det e svinkallt ute=/ Jobbigt värre.
Oh well.
Har förresten fått mitt schema. Ser rätt bra ut vad det gäller helger. Måste dock räkna lite på det, så jag får ihop mina timmar. Förhoppningsvis kan jag dock åka hem en sväng i helgen:) Nu håller jag bara tummarna för att Elin också ska åka hemåt samtidigt så man slipper ta bussen!
Ha det bäst!

Cell 8

Hej!
Nu ligger jag på mitt och Elins rum på fängelsehotellet i Västervik. Ska ju göra mina fem första praktikveckor på en psykavdelning här.
Så Elin och jag kommer fram till hotellet. Hyresvärden frågar om vi skulle bo tillsammans. Nej, det hade vi ju inte tänkt. Men så öppnar han dörren till ett enkelrum. Eller nej, alltså bara synen av dörren. Så liten och smal, en riktig CELLDÖRR. Iaf, när han öppnade dörren.. Alltså jag bara stod och gapade. Jag har aldrig sett ett så litet rum. Det var seriöst lika stort som mitt lilla badrum; om sängen vore mitt badkar och skrivbordet mitt handfat.
Jag lider inte av cellskräck, men att bo där ens en natt kändes uteslutet.
Så Elin och jag "uppgraderade" oss, och valde att bo tillsammans, i två sammanslagna celler. Bättre iaf, även om gallrena för fönstret förstärker känslan av fängelse.  Bara väntar på att någon skriker "Lights out!" och så släcks lamporna och dörrarna låses utifrån.
Fyfan:D Både Elin och jag lipade efter våra mammor när vi kom hit. Fem veckor.
Aja, vi har iaf grejat lite för att få det mysigt; vart och handlat lite mat och tänt lite värmeljus härinne.
.
Enough, vi ska nog vänja oss:)
Imon ska jag iaf till psyket vid 9 och träffa min handledare och få mitt schema. Ska bli spännande. Ska också se till att få ett bra schema, så man kan åka hem så ofta som möjligt:) Kommer ju sakna lillkillen. Och min stora lägenhet.
.
Nu ska vi väl slappa lite o sen gå o lägga oss! Finns inte så mkt mer att göra:)
Här kommer lite bilder på palatset. Är dock inte alls lika stort som det ser ut.
Jag sover i den stora sängen i hörnet.
.
Puss

RSS 2.0